Nicio categorie

Reorganizare ”galactică”: Real îi pune la dispoziţie o avere pentru transferuri lui Ancelotti. Află care sînt ”ţintele”

Real Madrid revoluţionează piaţa de transferuri. După ce a cheltuit în această vară 100 de milioane de euro pentru un singur jucător, Gareth Bale, galacticii se pregătesc de o nouă campanie...
07.10.2013 | 13:57
Reorganizare ”galactică”: Real îi pune la dispoziţie o avere pentru transferuri lui Ancelotti. Află care sînt ”ţintele”

Real Madrid revoluţionează piaţa de transferuri. După ce a cheltuit în această vară 100 de milioane de euro pentru un singur jucător, Gareth Bale, galacticii se pregătesc de o nouă campanie de achiziţii în această iarnă. Evoluţiile proaste ale echipei pregătite de Ancelotti din acest start de sezon i-au obligat pe oficialii ”galactici” să reorganizeze strategia clubului, anunţă presa din Spania.

Ţintele Realului sînt unele de 5 stele: Sergio Aguero, Radamel Falcao, David Silva şi Ramires. În schimbul celor 4 jucători, echipa madrilenă ar trebui să scoată din buzunare peste 100 de milioane de euro! Florentino Perez are un plan pentru a limita cheltuielile. Mai exact, preşedintele clubului are de gînd să vîndă mai mulţi jucători.

Una dintre cele mai importante plecări de la Real Madrid ar putea fi Karim Benzema. Atacantul francez nu mai este deloc în graţiile suporterilor madrileni, iar acest lucru ar putea să-i încheie ”şederea” la Real în această iarnă. Pe lista de transferuri ar mai putea fi puşi brazilianul Casemiro, Xabi Alonso, dar şi portarul Iker Casillas.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri