Fotbal intern

Transferuri BOMBĂ la Rapid. Doi GREI revin în Giuleşti!

Lovitură de imagine pentru Rapid. Alexandru Ioniţă şi Daniel Niculae sînt foarte aproape de o revenire în Giuleşti. În privinţa mijlocaşului de 19 ani, acţionarii Rapidului au primit...
21.02.2014 | 13:27
Transferuri BOMBA la Rapid Doi GREI revin in Giulesti

Lovitură de imagine pentru Rapid. Alexandru Ioniţă şi Daniel Niculae sînt foarte aproape de o revenire în Giuleşti. În privinţa mijlocaşului de 19 ani, acţionarii Rapidului au primit acceptul lui Ioan Niculae, finanţatorul Astrei, însă totul depinde de aprobarea lui Daniel Isăilă.

Transferul care a învolburat apele în Giuleşti, trecerea lui Alexandru Ioniţă la Astra, este aproape să aibă o finalizare perfectă pentru suporterii feroviarilor. Adrian Zamfir a avut mai multe discuţii cu Ioan Niculae, iar la sfîrşitul tratativelor a obţinut împrumutul decarului lui Ioniţă pînă în vară. “Finanţatorul Astrei ne-a transmis că este de acord cu acest lucru, însă trebuie să discute şi cu Daniel Isăilă, ca să ştie dacă se bazează sau nu pe jucător”, au dezvăluit pentru FANATIK.ro apropiaţi ai acţionarului giuleştean.

Ionita_00000

Ioniţă a spus da! “Trebuie să promovăm!”

Pe lîngă acceptul primit de la oficialul Astrei, acţionarul Adrian Zamfir are un atuu în perfectarea transferului: dorinţa tînărului mijlocaş de a reveni la Rapid! El le-a transmis  în nenumărate rînduri oficialilor rapidişti că şi-ar fi dorit să termine campionatul în Giuleşti şi să realizeze revenirea în Liga 1 alături de Viorel Moldovan. “Mi s-a rupt inima cînd am fost pus în faţa contractului, deşi a fost normal să mă bucur că ajung la o echipă care se luptă pentru titlul de campioasă, însă am timp să dovedesc ceea ce pot la cel mai înalt nivel. Dacă voi rămîne la Astra, voi da totul pentru a fi titular, dar cred că dacă aş fi continuat la Rapid m-ar fi ajutat pe viitor şi aş fi putut să ajut echipa să promoveze”, le-a spus el apropiaţilor. Şi Ioan Niculae a confirmat pentru FANATIK tranzacţia. “Eu mi-am dat acordul, rămîne de văzut dacă şi Daniel Isăilă doreşte acest lucru. De el depinde tot!”.

Primul semn: a fost lăsat în afara lotului

În ciuda faptului că Daniel Isăilă nu este de acord cu reîntoarcerea mijlocaşului de 19 ani în Grant, mutarea făcută de tehnicianul Astrei confirmă posibilitatea ca Ioniţă să se reîntoarcă în Giuleşti. Potrivit surselor din anturajul lui Isăilă, tehnicianul a decis să-l lase în afara lotului pentru meciul cu Corona. “Este un tînăr de viitor şi nu doreşte să îl lase înapoi la Rapid, însă mijlocaşul nu a fost convocat pentru meciul cu Corona tocmai pentru că nu ştia nimic în legătură cu viitorul său”, au dezvăluit surse din cadrul echipei giurgiuvene.

Niculae, 99% rezolvat! Primul meci, duminică!

A doua veste bună pentru fanii Rapidului vine din partea lui Daniel Niculae, care şi-a dat acordul de principiu să revină la echipa unde a cunoscut gloria. “Mai sînt puţine lucruri de pus la punct, dar în proporţie covîrşitoare noul nostru atac va fi format din Pancu şi Daniel Niculae. Sper să nu intervină nimic pînă cînd jucătorul o să-şi pună semnătura pe contract”, au încheiat oficialii rapidişti. Primul meci pe care Niculae îl va juca în tricoul Rapidului o să fie în amicalul de duminică, contra echipei Voluntari.

Ajutor pentru Moldovan. Vine şi Emil Dică!

Repatrierea lui Ioniţă nu este singurul transfer de marcă pe care încearcă să îl concretizeze giuleştenii. Asa cum FANATIK.RO a anunţat din luna noiembrie a anului trecut, transferul lui Emil Dică pare să se fi concretizat, aducerea mijlocaşului devenind o prioritate pentru staff-ul tehnic al feroviarilor din momentul în care mijlocaşul de 31 de ani şi-a reziliat contractul cu Ceahlăul.

Daniel Niculae_00000

 

 

Tags: