Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Repatrierea lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova, dezbătută la Fanatik SuperLiga: “Cred că se datorează lui”. Video exclusiv

Revenirea lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova a fost dezbătută la FANATIK SUPERLIGA. Valeriu Răchită este de părere că atacantul nu ar fi trebuit să renunţe la bani.
31.05.2023 | 11:33
Repatrierea lui Alexandru Mitrita la Universitatea Craiova dezbatuta la Fanatik SuperLiga Cred ca se datoreaza lui Video exclusiv
Repatrierea lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova, dezbătută la Fanatik SuperLiga Cred că se datorează lui. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Alex Mitriţă se întoarce la Universitatea Craiova după 4 ani, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. A plecat în februarie 2019 la New York City pentru suma de 8 milioane de euro, dar nu s-a adaptat în SUA şi a fost împrumutat în Arabia Saudită la Al Ahli şi Al Raed, dar şi în Grecia, la PAOK.

Repatrierea lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova, dezbătută la Fanatik SuperLiga: “Este o prostie! Cum să renunţi la trei milioane?”

Invitaţii din studioul FANATIK SUPERLIGA au dezbătut revenirea lui Alex Mitriţă în Bănie, cel care a renunţat la 3 milioane de euro pentru a se întoarce acasă. Vivi Răchită consideră că fotbalistul ar putea regreta decizia:

ADVERTISEMENT

“O prostie din punctul meu de vedere. Cum să renunţi la trei milioane de euro pe criza asta, cu războaie, cu ce se întâmplă în America din punctul de vedere al băncilor. Renunţi la banii ăia ca să mergi la o echipă care nu joacă în cupele europene. Craiova an de an îşi propune titlul şi nu l-a mai luat din 1991. 

Cred un rol determinant a jucat Mihai Rotaru pentru că este naşul lui Mitriţă. El fiind şi prin America şi Arabia, vrea să se întoarcă acasă. Aceşti 3 milioane de euro sper să nu îi regrete atunci când ajunge la 35-36 de ani.

ADVERTISEMENT

E echipa ta de suflet. Mai puţin cu sufletul acum, mai mult cu buzunarul, cu familia ta. Vii la Craiova, îţi propui să câştigi campionatul, dar nu joci nici măcar în cupele europene. Adevărul este că Mitriţă a jucat la nivel înalt doar la Craiova.

În rest, este acea mare speranţă care aşteaptă să explodeze. Încă un jucător care se întoarce în campionatul românesc. Sârbii, croaţii de ce nu fac lucrurile acestea? Noi de ce nu ne adaptăm?”, a spus Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florin Manea: “Mie mi se pare un sacrilegiu să spui unui copil care nu joacă în străinătate să revină în România”

Florin Manea consideră că Alex Mitriţă ar fi trebuit să lupte şi să joace în continuare în străinătate şi a dat exemplul lui Rareş Ilie, care a fost împrumutat în Israel:

“Mie mi se pare un sacrilegiu să spui unui copil care nu joacă în străinătate să revină în România. Nu joci în străinătate, luptă-te şi joacă. Toată lumea ridică mâna când dă de greu şi vine acasă.

ADVERTISEMENT

Am dat exemplu cu Rareş Ilie. Nu mergeam niciodată în Israel. Dacă eram impresarul lui, nu îl duceam niciodată în Israel. Eşti la Nisa în Franţa. Du-te în liga a doua în Franţa sau la o echipă mai slabă. Dacă nu joci în Israel, unde mai joci?”, a spus Florin Manea.

Andrei Vochin: “Dacă te uiţi pe loturile naţionalelor de top, sunt cele cu mulţi jucători în cele 5 campionate de top”

Andrei Vochin, unul dintre consilierii FRF ai lui Răzvan Burleanu a spus că Mitriţă ar putea reveni în circuitul naţionalei, dar obiectivul ar trebui să fie cât mai mulţi jucători în campionatele de top:

“Să vedem care va fi evoluţia lui Alex Mitriţă. Şi la echipa naţională, ideea este cam aceeaşi. Am avut echipe naţionale bune când am avut jucători care au evoluat în străinătate la echipe bune. Şi jucau. 

Asta este o realitate. Dacă te uiţi pe loturile naţionalelor de top, sunt cele cu mulţi jucători în cele 5 campionate de top. Cred că asta ar trebui să fie targetul oricărui formator de jucători din România”, a spus Vochin.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT