Fotbal intern

Replica CFR-ului după ironia lui Mihai Stoica! “Era o figură de stil pentru că jucătorii de la Dudelange sunt profesionişti de fapt”

29.04.2019 | 15:01
Jucătorii CFR-ului salută publicul după jocul cu FCSB

Replica CFR-ului după ironia lui Mihai Stoica nu s-a lăsat prea mult timp așteptată. Astfel, Daniel Stanciu, directorul sportiv al ardelenilor a recunoscut că eliminarea din UEFA Champions League cu luxemburghezii de la Dudelange este o cruce care trebuie purtată până la capăt, dar a precizat că nu se pune problema ca adversarii de atunci să aibă statutul de amatori. Mai mult de atât, Stanciu a transmis că CFR este în proporție covârșitoare noua campioană a României.

Replica CFR-ului după ironia lui Mihai Stoica!

Era o figură de stil pentru că jucătorii de la Dudelange sunt profesionişti de fapt. Dar eliminarea unei echipe româneşte în play-off-ul unei competiţii europene de către campioana Luxemburgului nu este un motiv de mândrie. Însă trebuie să ne ducem crucea până la capăt. În proporţie de 99,9 la sută, CFR merită titlul de campioană“, a afirmat Daniel Stanciu la Digi Sport Matinal pentru Digi Sport.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului a fost cel care a acuzat arbitrajul din meciul cu Astra și care a ironizat prestația ardelenilor în cupele europene. Acesta le-a reamintit clujenilor că după ce au luat titlul anul trecut, „niște jucători care lucrează în panificație” le-au blocat accesul în Europa. “Şi după aia te miri că se duce campioana şi se face de râs cu nişte băieţi care lucrează în panificaţie, a spus Mihai Stoica.

Replica CFR-ului după ironia lui Mihai Stoica! Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FCSB din etapa a V-a a play-off-ului Ligii 1, disputat pe stadionul Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, duminica, 14 aprilie 2019.© FOTO:Flaviu Buboi / Sport Pictures
Jucătorii CFR-ului se salută cu rivalii de la FCSB

CFR, atac la Viitorul lui Hagi

Ardelenii nici nu concep să nu ia toate cele trei puncte puse în joc în partida cu Viitorul. Meciul se dispută în runda cu numărul 7 a play off-ului. Cei de la FCSB speră acum ca echipa lui Gheorghe Hagi să reușească să blocheze trupa lui Dan Petrescu. “În orice situaţie, noi oricum nu trebuie să pierdem cu Viitorul. Indiferent ce făcea FCSB cu Astra. Am pregătit meciul pentru a lua cele trei puncte. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul şi cu siguranţă o vom face. E anul CFR-ului, încă un an al CFR-ului.

E greu ca o echipă din România să bată CFR-ul la un meci cu miză. Viitorul este o echipă foarte bună, în formă, care practică un joc plăcut ochiului şi are avantajul tinereţii. Dar nouă nu ne este teamă nici de FCSB, nici de Viitorul, nici de Craiova“, a mai spus Daniel Stanciu.

  • 1 este locul ocupat de CFR Cluj în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri