Life

Replica de aur dată de Dan Negru, rugat cu insistență să comenteze opiniile lui Bittman despre Covid

13.01.2021 | 10:20
Replica de aur data de Dan Negru rugat cu insistenta sa comenteze opiniile lui Bittman despre Covid
ADVERTISEMENT

Dan Negru a dat o replică de aur după ce a fost rugat în mod insistent să își exprime părerea despre opiniile controversate pe care Dan Bittman le-a lansat în anul 2020 despre pandemia de coronavirus, dar mai ales despre măsurile luate de autoritățile din România.

Vedeta Antenei 1 a spus că nu se pricepe deloc la politică și nu îi place să comenteze astfel de subiecte, chiar dacă ele sunt abordate tangențial.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea „40 de întrebăi” de la Kanal D, Negru a dorit să precizeze că nu își judecă invitații din emisiuni în funcție de crezurile lor politice și merge pe principiul ăsta și în viața de zi cu zi, căci fiecare are dreptul să creadă ce își dorește.

Dan Negru: „Nu știu ce învățăm din pandemie”

A fost întrebat, printre altele, cum crede el că vom ieși din această pandemie, iar răspunsul dat a fost extrem de sincer:  „O să ieșim tot năuci din pandemie. E foarte important să ai o cumsecădenie și smerenie. Nu sunt în măsură ce va fi și cum va fi. Am văzut că toți au explicații, zici că suntem la Divertis în anii 90. 

ADVERTISEMENT

Nu știu ce învățăm din pandemie. Am intrat încurcat în ea, am ieșit și mai încurcat”.

Despre declarațiile controversate ale lui Dan Bittman: „Nu mai e vremea baricadelor”

Când a venit vorba despre prietenul său Dan Bittman, pe care îl apreciază enorm ca artist muzical, acesta a oferit o replică la care Denise Rifai nu s-ar fi așteptat: „Fiecare om are părerea lui. Nu pot să critic sau să aprob părerea lui Dan Bittman. Nu e nimic aiurea să ai o părere în showbiz-ul mondial. 

Nu judec invitații în funcție de ce cred ei. Am făcut-o în anii 90. Aveam simpatii în anii 90, dar să știu că nu mai e vremea baricadelor. Judec artistul după cum cântă, după box-office, nu după opiniile sale”.

ADVERTISEMENT

Singura critică pe care Negru a avut-o în legătură cu pandemia a fost legată de școala online, lucru de care a mai vorbit și cu alte ocazii.