Fotbal intern

Replică genială a lui Mircea Rednic după a 4-a înfrângere cu Poli Iaşi: “Nu s-a văzut nicio diferenţă”

24.02.2020 | 22:17
Replica geniala a lui Mircea Rednic dupa a 4a infrangere cu Poli Iasi Nu sa vazut nicio diferenta
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic e mulțumit după FC Botoșani – Poli Iași, scor 2-1, și crede că echipa sa s-a ridicat la nivelul unei formații de play-off. „Puriul” e convins că cele patru înfrângeri consecutive ale Politehnicii Iași nu se vor repeta în play-out.

Mircea Rednic, mulțumit de jocul echipei

Antrenorul și-a lăudat jucătorii la finele meciului cu FC Botoșani. Da, relaxare 10 minute, început de repriză a doua în care primim două goluri.

ADVERTISEMENT

În rest echipa a jucat mult mai bine, e cel mai bun joc de când sunt aici la echipă, am avut situații mai ales în repriza a doua, am fost mult mai periculoși în momentul când am început să pasăm și am pus presiune, n-am avut ocazii clare și oricum echipa a jucat. Păcat de golurile pe care le-am primit la început de joc.

Știam că trebuie să-i blocăm piciorul drept, apoi un corner în care era foarte liber jucătorul care a înscris. Sunt momente de relaxare care, uitați, ne costă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să remediem, să nu uitați că e echipă de play-off. Nu am văzut mare diferență, în afară de 10 minute jocul a fost echilibrat. Noi cred că am avut mai multe situații de a marca decât adversarul nostru. Noi am încercat să jucăm, ei jucau doar cu mingi lungi.

Au fost combinații frumoase, păcat că nu am finalizat, am fi meritat cel puțin un meci nul. Nu e nevoie de psiholog, e vorba și în momente de astea de responsabilitate, din moment ce lucrezi și spui la tablă și fiecare trebuie să-și ia om în marcaj, nu e vorba de psiholog. Nu știu dacă e vorba de relaxare, da nu-i normal, mai ales că aici trebuia să stea Mache (n.r. Mihalache) cu el, mai multă organizare. Faci două greșeli și iei două goluri.

ADVERTISEMENT

N-ai de ce să-ți fie frică, el e portar ce să-i ceri unui portar. Ce diferență ați văzut, pe relaxarea noastră au înscris două goluri, nu au făcut ei mamă ce situații, ce faze au avut și au ratat”, a punctat Rednic, în direct la Digi Sport.

Poli Iași, o altă față în play-out

Antrenorul ieșenilor e convins că fața echipei va fi alta în play-out, cu toate că Poli Iași a înregistrat patru înfrângeri la rând în acest an.

ADVERTISEMENT

Play-out-ul e altceva, trebuie să vă dea încredere în posibilitățile voastre. Să analizăm bine meciul, să vedem greșelile pe care le-am făcut, să mergem cu încredere la Sepsi. Îi cunoaștem. Eu zic că se poate și vom juca mult mai bine decât am făcut-o în ultimele patru etape.

Mai puțin mă interesează că e Viitorul în play-out, pare rău pentru ei, pare rău pentru toată lumea. E mai bine că e în play-out, că ei joacă foarte serios, asta e foarte clar”, a explicat Rednic.

  • 4 înfrângeri consecutive are Poli Iași în 2020
  • 10 goluri a încasat Poli Iași în ultimele patru partide din campionat
ADVERTISEMENT