Sport

Replica lui Mihai Stoica după ce Gigi Becali a anunțat că FCSB e interesată de Jefte Betancor: „Mi-am semi-reproșat”

Mihai Stoica (54 de ani) a reacționat după ce Gigi Becali (63 de ani) a declarat că singurul atacant din Casa Pariurilor Liga 1 pe care l-ar aduce la FCSB este Jefte Betancor (28 de ani), de la Farul Constanța.
24.05.2022 | 09:49
Replica lui Mihai Stoica dupa ce Gigi Becali a anuntat ca FCSB e interesata de Jefte Betancor Miam semireprosat
Managerul general al FCSB-ului Mihai Stoica și Jefte Betancor, golgheterul Farului Constanța. FOTO Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jefte Betancor a dovedit pentru al doilea an la rând că este unul dintre cei mai buni străini care a venit vreodată în Casa Pariurilor Liga 1. Fotbalistul spaniol a înscris 25 de goluri în cele două sezoane petrecute la FC Voluntari și Farul Constanța, dar n-a reușit să-i atragă foarte repede atenția lui Mihai Stoica.

Gigi Becali îl vrea la FCSB pe Jefte Betancor. Reacția lui Mihai Stoica

Managerul general al vicecampioanei României a transmis că vârful iberic i-a sărit în ochi abia în momentul în care acesta se instalase în fotoliul de golgheter al campionatului, titlu câștigat la final, din nou, de Florin Tănase (20 de goluri).

ADVERTISEMENT

„Nu s-a pus niciodată problema ca Jefte să-mi fie propus la Steaua (FCSB). Prin urmare, n-aveam cum să refuz venirea lui, liber sau ocupat.

După ce se instalase confortabil în fotoliul de golgheter, am gândit cu voce tare într-o emisiune că poate ar fi trebuit să mă gândesc și la el.

ADVERTISEMENT

Mi-am semi-reproșat cum ar veni. Btw, golgheterul campionatului este Tanase Florin. Detașat. Al doilea an consecutiv”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

„Singurul care s-ar potrivi pe jocul nostru”

Gigi Becali susține că atacantul în vârstă de 28 de ani este singurul din campionatul României care s-ar potrivi pe stilul de joc al celor de la FCSB. Cu toate acestea, finanțatorul roș-albaștrilor l-a remarcat pe Jefte abia după ce a ajuns la Farul, el declarând că nu se uite decât la meciurile rivalelor la titlu.

ADVERTISEMENT

„N-am găsit. Nu știu. Singurul care s-ar potrivi pe jocul nostru ar fi Jefte Betancor, dar Gică cere milioane de euro pe el

Eu nu mă uit decât la echipele mari, CFR Cluj, Craiova…. Dacă îl vedeam, îl luam cu siguranță”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Jefte Betancor are o cotă de piață de 1,6 milioane de euro. Spaniolul mai are contract cu echipa lui Gică Hagi până în vara lui 2023.

  • 16 goluri a marcat Jefte Betancor pentru Farul în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT