Fotbal intern

Replica lui Răzvan Burleanu pentru Justin Ștefan: „Vorbește mult și prost!”

18.06.2020 | 19:47
Replica lui Razvan Burleanu pentru Justin Stefan Vorbeste mult si prost
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu i-a dat o replică lui Justin Ștefan, secretarul general al LPF, după ce acesta l-a acuzat că „a pus pe butuci ligile inferioare din România” și consideră că acesta vrea să devină șeful Ligii.

Președintele Federației Române de Fotbal a explicat motivele pentru care a decis să folosească un sistem de play-off pentru echipele din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Totodată, Răzvan Burleanu nu este de acord cu acțiunile celor de la LPF, care vor să-l reclame la UEFA.

Replica lui Răzvan Burleanu pentru Justin Ștefan

Replica lui Răzvan Burleanu nu a întârziat să apară după atacurile lui Justin Ștefan și crede că afirmațiile secretarului general al LPF nu sunt fondate: „Secretarul general al Ligii vrea să moștenească LPF-ul de la Gino Iorgulescu, care l-a primit pe tavă de la Liviu Dragnea. Vă amintiți bine ce s-a întâmplat în 2013, când domnul Ponta și domnul Dragnea l-au susținut pe Gino Iorgulescu.

ADVERTISEMENT

Vorbește mult și prost. M-am născut într-o familie cu un tată fotbalist și am fost și junior, care a văztu sistemul corpupt din România și în privința fotbalului. Deci, cred că pot să vorbesc și să-mi dau cu problema despre fotbal.”

„Când ești într-o poziție de management, trebuie să fii nebun să nu iei în calcul și cele mai negre scenarii. Cei de la LPF vorbesc de bună guvernanță, dar dacă ne uităm pe site-ul LPF nu găsim aceste lucruri, la fel și în ceea ce privește transparența.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă Gino Iorgulescu vrea să plece de la Ligă, dar el nu comunică și îl lasă mai mult pe Justin Ștefan.”, a mai spus Răzvan Burleanu.

„Federația dorea ca echipele din play-out să nu joace tur-retur!”

Răzvan Burleanu a continuat și a mărturisit că Federația a dorit ca echipele din play-out să nu mai joace în sistem tur-retur: „Noi am convocat LPF, în două rânduri, pentru a stabili scenariile pentru terminarea campionatului”.

ADVERTISEMENT

„Noi am considerat că echipele din play-out nu trebuie să mai joace în sistem tur-retur, dar conducătorii au vrut să ducă la bun sfârșit sezonul.

Toate deciziile au impactat viitoarele ediții atât din punct de vedere al campionatului, cât și al cupelor europene, plus al barajului pe care naționala României îl are de disputat”, a mai spus Răzvan Burleanula TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT