Fotbal international

Replica lui Robert Moreno pentru Luis Enrique: „Nu înțeleg cu ce am greșit atât de tare încât să nu mai fiu dorit la națională”

29.11.2019 | 18:49
Replica lui Robert Moreno pentru Luis Enrique: „Nu înțeleg cu ce am greșit atât de tare încât să nu mai fiu dorit la națională”
Robert Moreno. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Robert Moreno, fostul selecționer al Spaniei a vorbit despre decizia lui Luis Enrique de a nu-l include în staff-ul lui pentru EURO 2020, deși el a calificat echipa la turneul final. Moreno nu înțelege de ce selecționerul a spus despre el că nu este loial și nu crede că a fost tratat cum merita.

Robert Moreno este supărat pe Luis Enrique

Robert Moreno a vorbit despre faptul că este supărat pe Luis Enrique pentru că nu l-a mai inclus în staff-ul pentru EURO 2020: „Nimeni nu a știut cât va fi indisponibil Luis Enrique, dar mereu ne-am consultat cu el. Înaintea întâlnirii de pe 12 septembrie ne-am întâlnit și mi-a spus că este mândru de ceea ce am realizat”.

ADVERTISEMENT

„După, s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat (n.r. – moartea fiicei lui) și mi-a transmis că o să conteze pe toată lumea mai puțin pe mine. M-am tot întrebat ce am făcut greșit ca el să nu se mai bazeze pe mine. Atunci mi-am dat seama că Luis are de gând să se întoarcă”, a mai spus fostul selecționer.

„Nici măcar ieri când și-a explicat alegerea nu am înțeles, dar eu sunt cel mai bucuros pentru că el s-a întors și sper din suflet ca Spania să câștige turneul final. Cât despre mine, vreau să fiu din nou antrenor principal, este visul meu”, a încheiat Robert Moreno.

ADVERTISEMENT

Luis Enrique, despre Robert Moreno: „Mi-a demonstrat că nu este loial!”

Luis Enrique a explicat de ce nu l-a luat și pe Robert Moreno în staff-ul pentru EURO 2020: Sunt genul de om care fuge de polemică, dar mă văd obligat să abordez subiectul Robert Moreno acum, pentru că polemica a fost generată de acest om care a lucrat cu mine”.

„M-am întâlnit cu Robert Moreno și mi-a zis că vrea să meargă el ca antrenor principal la Euro, iar apoi va redeveni secundul meu. Nu m-a surprins. Pentru mine asta înseamnă lipsă de loialitate, eu nu aș fi făcut asta. Din punctul meu de vedere, e un mare defect”, a mai spus Luis Enrique.

  • 49 de ani a împlinit Luis Enrique pe 8 mai
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri