Fotbal international

Replica lui Robert Moreno pentru Luis Enrique: „Nu înțeleg cu ce am greșit atât de tare încât să nu mai fiu dorit la națională”

29.11.2019 | 18:49
Replica lui Robert Moreno pentru Luis Enrique Nu inteleg cu ce am gresit atat de tare incat sa nu mai fiu dorit la nationala
ADVERTISEMENT

Robert Moreno, fostul selecționer al Spaniei a vorbit despre decizia lui Luis Enrique de a nu-l include în staff-ul lui pentru EURO 2020, deși el a calificat echipa la turneul final. Moreno nu înțelege de ce selecționerul a spus despre el că nu este loial și nu crede că a fost tratat cum merita.

Robert Moreno este supărat pe Luis Enrique

Robert Moreno a vorbit despre faptul că este supărat pe Luis Enrique pentru că nu l-a mai inclus în staff-ul pentru EURO 2020: „Nimeni nu a știut cât va fi indisponibil Luis Enrique, dar mereu ne-am consultat cu el. Înaintea întâlnirii de pe 12 septembrie ne-am întâlnit și mi-a spus că este mândru de ceea ce am realizat”.

ADVERTISEMENT

„După, s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat (n.r. – moartea fiicei lui) și mi-a transmis că o să conteze pe toată lumea mai puțin pe mine. M-am tot întrebat ce am făcut greșit ca el să nu se mai bazeze pe mine. Atunci mi-am dat seama că Luis are de gând să se întoarcă”, a mai spus fostul selecționer.

„Nici măcar ieri când și-a explicat alegerea nu am înțeles, dar eu sunt cel mai bucuros pentru că el s-a întors și sper din suflet ca Spania să câștige turneul final. Cât despre mine, vreau să fiu din nou antrenor principal, este visul meu”, a încheiat Robert Moreno.

ADVERTISEMENT

Luis Enrique, despre Robert Moreno: „Mi-a demonstrat că nu este loial!”

Luis Enrique a explicat de ce nu l-a luat și pe Robert Moreno în staff-ul pentru EURO 2020: Sunt genul de om care fuge de polemică, dar mă văd obligat să abordez subiectul Robert Moreno acum, pentru că polemica a fost generată de acest om care a lucrat cu mine”.

„M-am întâlnit cu Robert Moreno și mi-a zis că vrea să meargă el ca antrenor principal la Euro, iar apoi va redeveni secundul meu. Nu m-a surprins. Pentru mine asta înseamnă lipsă de loialitate, eu nu aș fi făcut asta. Din punctul meu de vedere, e un mare defect”, a mai spus Luis Enrique.

ADVERTISEMENT
  • 49 de ani a împlinit Luis Enrique pe 8 mai