Sport

Replică pentru Mihai Stoica, după ce oficialul FCSB a criticat dezvăluirile lui Giovanni Becali din FANATIK despre oferta lui Olaru: „Nu ne închide nimeni gura”

Mihai Stoica a fost deranjat de declarațiile lui Giovanni Becali cu privire la transferul lui Darius Olaru. Victor Becali i-a dat replica manangerului general al FCSB.
26.01.2023 | 17:20
Replica pentru Mihai Stoica dupa ce oficialul FCSB a criticat dezvaluirile lui Giovanni Becali din FANATIK despre oferta lui Olaru Nu ne inchide nimeni gura
Giovanni și Victor Becali îl impresariară pe Darius Olaru
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali e optimist că Darius Olaru va reuși să plece de la FCSB la o echipă bună, însă Mihai Stoica consideră că aceste declarații nu fac bine jucătorului.

Mihai Stoica, „înțepături” pentru Giovanni Becali: „Nu-mi convine când discutăm nimic, sigur va pleca, nu ştiu ce…”

Mihai Stoica este deranjat de discuțiile din jurul transferului lui Darius Olaru de la FCSB, după declarațiile făcute de Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA: „Nu prea se pupă iminentul cu vara, am citit ce a spus Giovanni Becali. Nu e nicio problemă, Olaru e concentrat. Nu-mi convine când discutăm nimic, sigur va pleca, nu ştiu ce…”.

ADVERTISEMENT

Același lucru e valabil și pentru perla lui Gigi Becali, care a fost afectată de sumele exorbitante de care se discutau în jurul său, e de părere Meme: „Să vină oferta şi lasă jucătorul să facă ce are de făcut aici. La fel s-a întâmplat și cu Octavian (n.r Popescu), când a avut căderea aia… Când ai 19 ani, acum are 20 de ani, şi vezi că se scrie în fiecare zi că faci 50 de milioane… Dar chiar să nu fie alt subiect? Nu e normal”, a mai spus oficialul FCSB, la Orange Sport.

Ce a spus Giovanni Becali despre transferul lui Darius Olaru de la FCSB: „Sunt sigur că în vară va pleca la o echipă foarte bună”

Giovanni Becali a dezvăluit pentru FANATIK când ar putea Darius Olaru să plece de la FCSB: „E greu în ultimele zile cât a mai rămas să se întâmple ceva. Poate să fie o ultimă scânteie, dar e greu de presupus. Vom vedea.

ADVERTISEMENT

Olaru e un jucător care dacă nu va pleca pe o sumă stabilită de club, nu poate pleca în această iarnă, dar eu sunt sigur că în vară Olaru va pleca la o echipă foarte bună”, a fost declarația care l-a iritat pe Mihai Stoica.

Victor Becali îi dă replica lui Mihai Stoica: „S-a discutat despre Olaru foarte mult prin țările arabe. Nu l-am văzut deranjat”

Victor Becali a sărit în apărarea fratelui său și l-a pus la punct pe Mihai Stoica: „Eu din câte știu s-a discutat despre Olaru foarte mult prin țările arabe. Nu l-am văzut pe Mihai Stoica deranjat. Din câte știu eu, nu decide Mihai Stoica transferurile astea”.

ADVERTISEMENT

Impresarul îi transmite managerului general al FCSB că nu are nicio putere de decizie: „E problema lui, poate să fie deranjat când dorește el. Cum nimeni nu-i poate închide gura lui Mihai Stoica, nici nouă nu ne poate închie gura nimeni.

Dacă era el un decident, ar fi fost altă problemă. Dar din câte spune el mereu, nu mi se pare că ar fi el cel care decide”, a mai spus Victor Becali la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT