Life

Replici dure între frații Dolănescu. Ionuț și Dragoș sunt departe de a face pace

08.10.2020 | 12:22
Replici dure intre fratii Dolanescu Ionut si Dragos sunt departe de a face pace
ADVERTISEMENT

Conflictul dintre cei doi băieți ai lui Ion Dolănescu, Ionuț și Dragoș, este departe de a fi terminat. Ionuț vine cu replici grele la adresa mamei lui Dragoș, iar acesta nu a ezitat să răspundă afirmațiilor făcute de fratele său.

Cei doi s-au luptat timp de doi ani prin tribunale până au reușit să împartă averea lăsată în urmă de tatăl lor. Fiul Mariei Ciobanu, invitat în cadrul emisiunii “Politică şi delicateţuri” de la TVR, a făcut declarații sensibile cu privire la relațiile dintre tatăl său și mama lui Dragoș.

ADVERTISEMENT

“Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară” ”, a spus el la TV.

Schimb dur de replici între băieții lui Ion Dolănescu. Cum a răspuns Dragoș afirmațiilor fratelui său

Dragoș Dolănescu a fost contactat de jurnaliștii de la Click pentru a da o replică afirmațiilor fratelui său. Acesta s-a declarat dezamăgit de modul în care Ionuț vorbește despre situația respectivă.

ADVERTISEMENT

”Ion a iubit-o foarte mult pe mama. Eu am ţinut enorm la Ionuţ, dacă îmi cerea să mă arunc de pe casă, mă aruncam, de dragul lui. Acum de ce se comportă aşa şi dă în mine şi în mama? N-o să se schimbe niciodată.

Poate că n-are treabă şi dă din gură aiurea. Eu muncesc mult în Parlamentul din Costa Rica, unde sunt deputat. Ajutăm oamenii săraci cu mâncare, am cărat şi eu saci cu alimente”,  a spus acesta pentru sursa de mai sus.

ADVERTISEMENT

Povestea complicată a relației dintre părinții lui Dragoș și conflictele dintre cele două femei din viața lui Ion Dolănescu

Margarita Valenciano avea doar 20 de ani și era studentă la Facultatea de Medicină din Cluj când a început relația cu Ion Dolănescu, în 1974. Legătura dintre cei doi s-a încheiat în urma temerilor femeii cu privire la un eventual abandon venit din partea celebrului cântăreț și, din pricina căruia, ar fi putut să piardă cetățenia costaricană.

Mama lui Dragoș îl își amintește cu drag de tatăl băiatului și este convinsă că doar fiul ei este copilul lui Ion Dolănescu. Ea a afirmat că acest lucru i-ar fi fost spus chiar de marele artist și a provocat-o, în 2009, pe Maria Ciobanu să facă un test de paternitate pentru Ionuț.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu a răspuns acestor afirmații: „nu sunt sănătoşi la cap. Nu o să mă opun deshumării. Margarita nu are decât să se ducă să-l dezgroape pe Ion, că eu ştiu că sunt o femeie cu sufletul curat. Ştie toată lumea că Ionuţ e băiatul lui Dolănescu”, a spus marea cântăreață de muzică populară, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT