Sport

Impresarul unui jucător din lotul primei reprezentative, atac la Gică Popescu și Panduru: ”Mi se pare o inepție!”

Impresarul Florin Manea continuă să dea replici acide celor care nu au ochi pentru Radu Drăgușin, ultimii vizați fiind Gică Popescu și Basarb Panduru.
25.03.2023 | 14:24
Impresarul unui jucator din lotul primei reprezentative atac la Gica Popescu si Panduru Mi se pare o ineptie
Radu Drăgușin este un om din ce în ce mai important în angrenajul primei reprezentative. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Accidentat, Vlad Chiricheș lipsește de pe lista naționalei la prima acțiune din preliminariile Euro 2024. Iar numele înlocuitorului acestuia în centrul defensivei a dat naștere unei discuții aprinse.

Florin Manea se războiește cu Gică Popescu și Basarab Panduru din pricina lui Drăgușin

Radu Drăgușin face un sezon foarte bun la Genoa, formație care luptă pentru promovarea în Serie A. Și nu doar din punct de vedere defensiv, fundașul central izbutind nu mai puțin de 3 goluri în 2023.

ADVERTISEMENT

Iar impresarul jucătorului, Florin Manea, este foarte încrezător în viitorul fotbalistului. Pentru care pare dispus să polemizeze cu toți cei care nu-i scot în evidență calitățile.

A făcut-o deja cu selecționerul Edi Iordănescu. Iar acum a venit rândul lui Gică Popescu și Basarab Panduru, pe care i-a luat în vizor din motive diferite.

ADVERTISEMENT

Pe primul pentru că a sugerat că fostul jucător al Farului, Virgil Ghiță, trebuia să fie înlocuitorul lui Vlad Chiricheș. În timp ce în cazul lui Panduru a fost deranjat de faptul că acesta a spus că Man este singurul jucător român din Serie B care poate face pasul către primul eșalon italian.

”Gică Popescu a zis că nu vede un alt fundaș central pentru echipa națională, poate Virgil Ghiță. Are vederea un pic limitată Gică Popescu la ceea ce crește în academia lor.

ADVERTISEMENT

Trebuie să-și dea un pic drumul la vedere. Sunt jucători buni la națională, iar Radu este jucătorul care poate are cea mai mare șansă să joace la nivel înalt.  

Basarab Panduru a declarat și el că doar Dennis Man poate să joace în Serie A. Iarăși mi se pare o inepție.

ADVERTISEMENT

Drăgușin are 20 de meciuri în Serie A, la trei echipe diferite. A debutat în Champions League la Juventus, a jucat titular în sferturile Cupei Italiei.

Iar acum are cele mai multe meciuri jucate pentru Genoa, echipă aflată pe loc de promovare. Poate să joace în Serie A chiar la anul.

Fiecare cu părerea lui. Eu cam tot ce am prezis, s-a întâmplat. L-am luat pe Nicușor Stanciu și l-am dus la Vaslui.

Am zis că o să fie numărul 10 al naționalei, în 6-7 ani, unii strâmbau din nas. Și așa s-a întâmplat.

Am zis de Radu Drăgușin că o să fie un jucător important, că o să fie top. Vedem că se întâmplă asta”, a spus Manea potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT