Fotbal intern

Reportaj altfel cu Riccardo Piscitelli, portarul lui Dinamo! Din nou copil la Târgul de Crăciun din București: “Vreau să duc papanaşii în Italia!” FOTO

18.12.2019 | 21:42
Reportaj altfel cu Riccardo Piscitelli portarul lui Dinamo Din nou copil la Targul de Craciun din Bucuresti Vreau sa duc papanasii in Italia FOTO
ADVERTISEMENT

Riccardo Piscitelli a acceptat inițiativa FANATIK și a mers să viziteze Târgul de Crăciun București care este amplasat în fața Palatului Parlamentului. Italianul de 26 de ani din poarta lui Dinamo s-a bucurat de atmosfera de sărbătoare și s-a urcat alături de ceilalți copii în caruselul amplasat în centru.

Riccardo Piscitelli a redevenit copil la Târgul de Crăciun din Bucureşti

”Ești sigură că pot urca și eu aici?”, a întrebat goalkeeperul ”câinilor” pe care oamenii de la târg care l-au recunoscut imediat și l-au lăsat să treacă. Și ce dacă ai 1,89 metri, dacă ai încă suflet de copil. Riccardo s-a bucurat de plimbare și le-a mulțumit organizatorilor.

ADVERTISEMENT

”Este foarte frumos acest Târg de Crăciun, este călduros și ai o mulțime de lucruri de făcut și de văzut, cred că este cel mai mare din România, nu? În Italia este asemănător, doar că noi vindem lucruri diferite. Îmi place foarte mult și bradul, atmosfera este foarte frumoasă”, a mărturisit Piscitelli.

Riccardo are deja șase luni la Dinamo, s-a adaptat foarte bine în România și asta se reflectă și în evoluțiile lui în poarta ”câinilor”. Aici îi are aproape tot timpul pe Mattia Montini, care l-a ajutat să se integreze imediat în echipă, dar din septembrie s-a mai alăturat și Diego Fabbrini și fac un trio de nedespărțit.

ADVERTISEMENT

“Îmi place mult să fiu aici”

”Viața mea aici este foarte frumoasă, în fiecare zi ies cu ceilalți italieni din echipă, îmi place foarte mult Bucureștiul pentru că este o capitală unde găsești absolut totul. Sunt multe centre comerciale, ai aici tot ce-ți trebuie. Nu a trebuit să-mi schimb stilul de viață pe care îl aveam în Italia, îmi place mult să fiu aici”, a declarat portarul.

Piscitelli abia așteaptă să ajungă alături de familia sa în Italia, pentru a sărbători cum se cuvine Crăciunul. Mama lui a avut în trecut probleme medicale peste care a trecut cu bine și sunt foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Papanaşii, plăcerea vinovată a lui Riccardo Piscitelli

”Crăciunul pentru mine este despre familie, prieteni și cine este aproape de mine tot anul. Acum în viața mea este echipa mea, Dinamo, și familia mea. Acum e timpul să-mi petrec timpul cu cei de acasă și sper să fie momente frumoase și să reușesc să-i fac fericiți, mai ales că pentru ei este greu acum, când sunt departe”, a explicat el.

Goalkeeperul ”câinilor” ar aduce pe masa de Crăciun o mâncare tradițională din România. În București s-a îndrăgostit de papanași și i-ar plăcea să găsească acest desert și în țara sa natală.

ADVERTISEMENT

”De Crăciun, mâncarea mea preferată este Panettone. Este un desert tipic din Italia. De aici mi-aş dori să aduc papanașii, îmi plac foarte mult!”, a încheiat portarul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT