REPORTAJ de la priveghiul Cristinei Țopescu. VIDEO. Când preotul, de dragul Cristinei, nu mai ţine cont de canoanele bisericeşti, iar prietenii adevăraţi sunt prea puţini pentru un om atât de cunoscut, dar atât de singur…

SPECIAL FANATIK
Catalin Nae    Theo Sutiu   
în HotNews
15/01/2020, 20:49
REPORTAJ de la priveghiul Cristinei Țopescu. VIDEO. Când preotul, de dragul Cristinei, nu mai ţine cont de canoanele bisericeşti, iar prietenii adevăraţi sunt prea puţini pentru un om atât de cunoscut, dar atât de singur… SPECIAL FANATIK
Deși toată lumea se aștepta la un număr impresionant de oamenii , doar câțiva prieteni, colegi de breaslă, membrii familiei și câteva zece de oameni simpli, majoritatea bătrâni, au participat la priveghiul regretatei jurnaliste Cristina Țopescu.

Deși toată lumea se aștepta la un număr impresionant de oamenii, doar câțiva prieteni, colegi de breaslă, membri ai familiei și câteva zeci de oameni simpli, majoritatea bătrâni, au participat la priveghiul regretatei jurnaliste Cristina Țopescu.

Horia Ivanovici scria, după trecerea în nefiinţă a vedetei TV, că nu moartea Cristinei l-a îngrozit, ci singurătatea ei. Iar cele petrecute miercuri, la capelă, converg spre aceeaşi idee. Cristina Ţopescu a fost o persoană extrem de cunoscută, dar mult prea singură…

Prea puțini oameni la priveghiul Cristinei Țopescu

Sicriul acoperit de buchete de flori și lumânări, așezat chiar în mijlocul capelei, a fost loc de pelerinaj pentru cei care au ales, într-o zi rece și închisă de iarnă, să își ia “la revedere” de la Cristina Ţopescu.

„A fost un om extraodinar, nu am cuvinte să vă descriu ce simt acum. O persoană care a făcut atât de mult bine nu trebuia să aibă parte de un asemenea sfârșit. Eu o știam de la televizor, dar fiul mea a lucrat cu ea. Sunt foarte tristă…”, dezvăluie pentru FANATIK o doamnă, vizibil afectată.

Vedetele nu s-au înghesuit la capela unde a fost depus trupul Cristinei Ţopescu

Mama Cristinei, venită de la Oradea pentru a își conduce copilul pe ultimul drum, fratele ei vitreg, dar și mai mulți prieteni apropiați ai familiei, printre care medicul Monica Pop și vedeta TV Andreea Berecleanu, au fost singurele “nume” cu rezonanţă ce au fost prezente la momentul depunerii trupului neînsufleţit al îndrăgitei prezentatoare TV. Mult prea puţine, faţă de aşteptările tuturor. Şi sigur şi ale Cristinei…

„În 2018, am făcut Crăciunul împreună, iar anul ăsta…”, suspină Rodica, mama Cristinei.

„Sunt absolut șocat, nu pot să spun mai mult decât atât. Nu există vreun comentariu care să descrie această situație la care nu se aștepta nimeni”, completează un prieten apropiat de familie.

Un preot nu a respectat canoanele bisericeşti şi a ţinut o slujbă pentru Cristina Ţopescu

În ciuda faptului că reprezentanții Bisercii Ortodoxe Române declarau marți, în exclusivitate pentru FANATIK, că la priveghi nu va avea loc vreo slujbă pentru că prezența unui reprezentant al Bisericii ar contraveni canoanelor ortodoxiei, în jurul prânzului, un preot a ajuns la capelă și a făcut slujba pe care jurnalista o merita din plin.

„Este adevărat. Mai devreme a fost un preot, între două vârste, care a venit și a ținut o slujbă, aici, pentru Cristina. Așa era și de bun simț. Toată lumea o iubea și o respecta, chiar dacă ea a ales să fie incinerată, nu contează. S-a petrecut un lucru de bun simț”, a declarat mama Mădălinei, ce mai bună prietenă a Cristinei Ţopescu din copilărie.

Soția lui Gheorghe Dinică, prezentă la priveghi

Prezentă și ea la priveghi, Gabriela, soția regretatului Gheorghe Dinică, cu ochii în lacrimi, nu a găsit cuvintele să își exprime sentimentele.

„Am fost prieteni de familie apropiați multă vreme. Nu pot să vă spun foarte mult, pur și simplu nu pot. Ultima oară am vorbit cu ea în vară, era un om bun care avea planuri mari să ajute acolo unde se putea”, ne-a mărturisit femeia.

Fosta prezentatoare a buletinului de știri Focus de la Prima TV s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, înconjurată de câinii pentru care își cheltuia și ultimul leu din buzunar, căci era o mare iubitoare de animale.

Cenuşa de dupa incinerarea Cristinei Ţopescu, păstrată într-un loc secret

Când a plecat de la cimitir, mama Cristinei, îndurerată, nu a avut puterea să dea declarații presei, dar a ținut să le mulțumescă tuturor jurnaliștilor pentru prezență și implicare.

Mai mult decât atât, doamna Rodica a anunțat că cenușa fostei jurnaliste va fi răspândită într-un loc ținut secret din București. Sufletul Cristinei însă se ştie unde va fi. Alături de tatăl Cristian, pe care l-a preţuit enorm. Acolo sus, în steaua familiei Ţopescu…

Deși toată lumea se aștepta la un număr impresionant de oamenii , doar câțiva prieteni, colegi de breaslă, membrii familiei și câteva zece de oameni simpli, majoritatea bătrâni, au participat la priveghiul regretatei jurnaliste Cristina Țopescu.
Cristina şi Cristian Țopescu.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casa sa din oraşul Otopeni, în seara de 12 ianuarie suferea din cauza depresiei și avea o serie de probleme financiare. Viața ei a luat o altă turnură recent și a început să spere că lucrurile o vor lua pe un făgaș normal. Fusese angajată consilieră a secretarului de stat Horațiu Moldovan de la Ministerul Sănătății.

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu va fi incinerat joi, la Crematoriul Vitan Bărzeşti din Bucureşti.

Închide ×