Băiatul lui Tătuca. Reportaj tulburător cu fiul regretatului Didi Prodan

fanatik, didi prodan, csa, steaua, fcsb, dinamo, exclusiv

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ATENŢIE: DENIS, PERICOL TOTAL! Ieşirile lui Denis Alibec n-ar trebuie să mire conducerea FCSB, pentru că jucătorul de 26 de ani a avut astfel de episoade la fiecare dintre echipele pe la care a trecut. Citiţi care au fost acestea în FANATIK-ul de VINERI!

TOŢI CONTRA LUI GIGI. După componenţii generaţiei „Sevilla ’86”, încă o generaţie l-a luat în colimator pe Gigi Becali pentru comportamentul său faţă de jucători şi antrenor. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce foşti jucători, foarte apropiaţi de patronul FCSB, îi pregătesc o surpriză neplăcută!

Reportaj tulburător cu băiatul regretatului Daniel Prodan despre Steaua, FCSB şi Dinamo

EXCLUSIV. BĂIATUL LUI TĂTUCA. Reportaj tulburător cu Răzvan, fiul regretatului Didi Prodan. „Aş fi vrut ca tata să mă vadă în tricoul Stelei”, spune băiatul lui „Tătuca”, acum fotbalist şi el la CSA Steaua, echipa Armatei, condusă de fostul coechipier al tatălui, Marius Lăcătuş. Ce spune de formaţia sa, de FCSB sau de Dinamo, numai în FANATIK-ul de VINERI!

ŞI FCSB SE REFUZĂ! Ultima ţintă a lui Gigi Becali preferă o viaţă liniştită alături de familie în locul stresului continuu în care trăiesc „roş-albaştrii”. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI despre cine este vorba şi de ce nici nu se gândeşte să vină la FCSB!

OMUL DE AUR CRISTIANO. Deşi are o imagine de multe ori afectată de o „lăcomie” de gol şi aroganţa recordyrilor pe care le doboară ca pe popice, în afara gazonului, vedeta lui Real Madrid este o fiinţă extrem de generoasă cu cei aflaţi în suferinţă şi în special cu copiii. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce gesturi incredibile a făcut CR7 pentru semenii săi oropsiţi de soartă, ascuns ede multe ori sub umbra anonimatului...

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e...  FANATIK!