Fotbal intern

Reprezentant „DDB”, derapaj grosolan la adresa lui Pablo Cortacero: „Ne gândim la mama lui”

25.11.2020 | 13:32
Reprezentant „DDB”, derapaj grosolan la adresa lui Pablo Cortacero: „Ne gândim la mama lui”
Pablo Cortacero a fost atacat violent de reprezentanții „DDB”
ADVERTISEMENT

Criza prin care trece Dinamo nu avea cum să-i lase indiferenți pe fani, însă de multe ori reacțiile acestora întrec limita bunului simț. Alex Conovaru, reprezentant al programului socios „Doar Dinamo București, a avut un derapaj grosolan la adresa lui Pablo Cortacero, considerat principalul vinovat de situația clubului.

Cu salarii neplătite de mai bine de 3 luni și cu banii din Spania care nu mai ajung, Dinamo are de trecut mai întâi un mare hop, pentru că până la finalul lunii trebuie să achite datorii urgente de aproximativ 800.000 de lei, în caz contrar urmând a suferi o penalizare de 6 puncte în clasament.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, Pablo Cortacero continuă să mintă că situația clubului se va rezolva, ba, mai mult, el a convocat și Adunarea Generală a Acționarilor pentru data de 21 decembrie, când are de gând să propună majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro!

Alex Conovaru, reprezentant „DDB”, a avut un derapaj grosolan la adresa lui Pablo Cortacero: „Toate gândurile noastre se îndreaptă către părinții lui, către mama lui”

În aceste condiții, când situația clubului se agravează pe zi ce trece, singurii care mai iau atitudine sunt suporterii „câinilor”, cei care prin programul socios „Doar Dinamo București” sunt și acționari. Chiar dacă au ajutat clubul de multe ori la greu, mai ales în perioada Ionuț Negoiță, iar acum au venit cu un nou plan de salvare, de multe ori aceștia au și reacții dure, grosolane, care depășesc limita normalului.

ADVERTISEMENT

Aici intră și reacția halucinantă la adresa lui Pablo Cortacero pe care Alex Conovaru, unul dintre reprezentanții „DDB”, a avut-o în direct la televizor.

„Toate gândurile noastre se îndreaptă către părinții lui, către mama lui. Când ajungem la o anumită limită, ajungem să ne dorim anumite lucruri. Să nu creadă că vom rămâne pasivi la această tâlhărie”, a spus Conovaru în direct la PRO X, moment în care a intervenit moderatorul Ioana Cosma, care i-a întrerupt discursul grobian: „Hai să nu ducem discuția în direcția aia”.

De tirul acuzațiilor nu a scăpat apoi nici președintele Dorin Șerdean, pe care reprezentantul „DDB” l-a ironizat cu privire la faptul că este mare maestru la șah și nu se prea pricepe la fotbal.

ADVERTISEMENT

„Avem sceptrul falimentului deasupra capului. Nu înțeleg cum domnul Șerdean își permite să vină cu masca DDB pe figură și să zică faptul că el vorbește cu suporterii. Își bate joc de noi și nu se comportă ca un șahist adevărat. Are toți pionii, dar atacă doar cu nebunii”, a sunat atacul lui Alex Conovaru la adresa lui Dorin Șerdean.

Pablo Cortacero, amenințat cu o nouă Revoluție: „Să le spună cineva acestor tractoriști că pe 21 Decembrie am mai ieșit odată în stradă și nu ne-a putut opri nici Securitatea”

Fanii dinamoviști din Peluza Cătălin Hâîldan nu sunt la prima reacție la adresa lui Pablo Cortacero, pe care l-au atacat violent într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

„NU VEI SCĂPA, NU TE VEI PUTEA ASCUNDE! ROMÂNII ȘI CÂINII TE VOR GĂSI ORIUNDE!”

Pabl0 Corta0 vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezența unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă… Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească niște datorii.

ADVERTISEMENT

Dar asta contează prea puțin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se țin de convocări pentru 21 decembrie. Să le spună cineva acestor tractoriști că pe 21 Decembrie am mai ieșit odată în stradă și nu ne-a putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.

SOLICITĂM SPRIJINUL AMBASADORULUI Spaniei la București, Excelența Sa Manuel Larrotcha Parada! Situația creată prin înșelătoria pusă la cale de un grup de cetățeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviștilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depășește 1 milion de conaționali. SUNTEM PESTE TOT!”, este o parte din mesajul fanilor dinamoviști.

  • 400.000 de euro este suma pe care Pablo Cortacero o tot anunță că o va vira în conturile lui Dinamo, dar care nu a ajuns nici până acum, deși au trecut mai bine de două luni de la prima promisiune
  • 3.000.000 de euro este suma cu care ar fi crescut datoriile lui Dinamo de când Pablo Cortacero a preluat pe Dinamo
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri