Reprezentant ISIS, reţinut! Plănuia un atentat la un meci de Bundesliga

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
10/08/2016, 10:03
Reprezentant ISIS, reţinut! Plănuia un atentat la un meci de Bundesliga

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, sirian, a fost reţinut de autorităţile germane sub suspiciunea că ar fi plănuit un atac terorist la meciurile din prima etapă ale noului sezon de Bundesligainformează DPA. citînd surse din cadrul Ministerului de Interne. de autorităţi, informează DPA.

Conform informaţiilor oferite din Germania, sirianul ar putea fi “un înalt reprezentant al ISIS”. A fost reţinut în apropierea oraşului Mainz şi ar fi sosit în Germania din Damasc, la începutul acestui an. Autorităţile din Germania, la fel ca în toată Europa, sînt în alertă de grad 0 după mai multe evenimente care au provocat panică în rîndul populaţiei

Noul sezon de Bundesliga va debuta pe 26 august cu meciul dintre Bayern Munchen şi Werder Bremen, programat pe Allianz Arena, de la ora 21:30.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×