News

Reprezentant NATO, găsit mort într-un complex rezidențial din Capitală. Parchetul Militar a deschis o anchetă

11.03.2021 | 23:47
Reprezentant NATO gasit mort intrun complex rezidential din Capitala Parchetul Militar a deschis o ancheta
ADVERTISEMENT

Un reprezentant NATO a fost găsit mort într-un complex rezidențial din Capitală. Parchetul Militar a demarat o anchetă în acest caz.

Potrivit surselor Antena 3, bărbatul se numește Tristan Higgins și este unul dintre cei mai importanți reprezentanți NATO în România. El a fost găsit fără suflare în cursul zilei de joi în interiorul complexului Stejarii din zona de nord a Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

În ultimele ore, omul a mers la sală, iar apoi la saună. Ulterior, bărbatul a înotat în piscina cmplexului, alături de un coleg.

Reprezentant NATO, găsit mort într-un complex rezidențial din Capitală. Parchetul Militar a deschis o anchetă

După ce și-au petrecut seara la piscină cei doi bărbați s-au despărțit. Reprezentantul NATO a plecat să facă un duș. Acela a fost și locul în care a fost găsit fără viață.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că omul ar fi suferit un infarct. El a fost găsit de colegul cu care își petrecuse ultimele ore.

Bărbatul avea doar 50 de ani, el era cetățean american și își petrecuse ultimii doi ani în România. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Cel puțin până în momentul de față nu există suspiciuni legate de moartea acestuia.

ADVERTISEMENT

Cercetarea este condusă de Parchetul Militar în colaborare cu Poliția Capitalei. În acest caz, se aplică prevederile NATO. Astfel, reprezentanții Organizației Tratatului Atlanticului de Nord sunt cei care vor alege locul unde se va efectua autopsia.

În trecut, Tristan Higgins a luat parte la operațiuni în Afganistan și Irak.

Tags: