Restart la derby-uri! Ce meciuri tari vedem weekend-ul ăsta și ce jucători free la football fantasy trebuie să iei în echipa ta

30.03.2019 | 14:51
Restart la derbyuri Ce meciuri tari vedem weekendul asta si ce jucatori free la football fantasy trebuie sa iei in echipa ta

Cele mai tari campionate din Europa reiau spectacolul! Ai avut timp să studiezi jucătorii, mulți dintre ei aflați și în lotul naționalelor care s-au întâlnit în preliminariile Campionatului European care va avea loc în 2020. Așa că sigur ești pregătit pentru derby-urile unui weekend în care se aude din nou fluierul de start în Premier League, Serie A și alte competiții în care trebuie să te înscrii cu echipele tale. Miza e importantă, iar dacă ieși printre câștigătorii concursurilor de pe FootballCoin.io dedicate campionatelor din Europa, câștigi premii în XFC. Odată ce ai cryptomonedele XFC în buzunarul virtual, poți cumpăra cu ele jucători mai buni pentru a-ți construi un lot mai puternic.

Liverpool – Tottenham

Începem turul meciurilor mari din acest weekend cu prima oprire: Premier League, Liverpool – Tottenham. 53 de meciuri jucate între cele două echipe până acum, dintre care 14 au fost cu victorie pentru Spurs, iar 24 pentru Liverpool. 15 partide s-au încheiat la egalitate, scenariu care nu este de folos niciuneia dintre echipe acum. Băieții lui Klopp au nevoie de victorie, ca să se desprindă de contracandidata la titlu, Manchester City, iar Tottenham vrea 3 puncte ca să nu fie ajunsă din urmă de Arsenal, aflată pe locul 4, la un punct distanță de Kane și compania.

Cu cele mai multa tackle-uri realizate dintre jucătorii celor două echipe, 71, Andrew Robertson este o variantă potrivită pentru defensiva echipei tale la football fantasy.  Mai mult decât atât, are 1926 de pase în acest sezon, clasându-se pe locul 2 în echipa sa, după Virgil van Dijk și 8 assist-uri, fiind devansat la acest capitol, din loturile celor două rivale, doar de Christian Eriksen. Este free și are 959 de puncte la FootballCoin, fiind între cormorani al doilea după Mo Salah. Tot o variantă free de la Liverpool este și portarul Alisson, care a adunat 724 de puncte în acest sezon și 61 de intervenții importante pentru echipa lui.

De la oaspeți îți propunem un jucător tot din apărare, Kieran Trippier, care a strâns 836 de puncte la FootballCoin, cele mai multe puncte de la Spurs. Are 3 assist-uri, un gol și 33 de pase cheie pentru echipa sa. Un alt jucător free de la Tottenham este Lucas Moura, cu 6 goluri, 1 assist și 607 puncte. “Cred în echipa mea”, zicea acum câteva zile brazilianul. Ceea ce poți face și tu, odată ce formezi un lot competitiv, care să îți aducă puncte.

Dacă te-ai hotărât deja ce echipă folosești în Premier League în acest weekend, poți să te înscrii gratuit în competiția dedicată campionatului englez: Free England – PL – R32.

Dortmund – Wolfsburg

Ce sfârșit de campionat o să vedem în Bundesliga! Cu 8 etape înainte de finalul acestui sezon, Bayern și Dortmund sunt la egalitate, ambele cu 60 de puncte în cont. În acest weekend, Dortmund dă piept cu Wolfsburg, ocupanta locului 7, cu speranțe la un loc de calificare în Europa League. Wolfsburg vine după o victorie cu 5-2 în fața lui Dusseldorf și o înfrângere în fața Bayernului, încasând 6 goluri, fără să marcheze. Oare Dortmund va reuși același lucru?

Inspirația pentru ofensiva echipei tale vine cu tricou galben pe ea. Jadon Sancho, fotbalistul minune al Borussiei, cu 8 goluri și 15 assist-uri executate în acest sezon. Se zvonește că englezul poate pleca în vară din Bundesliga, fiind dorit de multe echipe mari. Dar până atunci, te poți bucura de jocul lui curajos în Germania, implicit în echipa ta dedicată campionatului german. Tot în atacul tău îl putem găsi și pe Marco Reus, jucătorul cu 15 goluri și 8 assist-uri în acest sezon.

De la oaspeți poți să integrezi în echipa ta un jucător bun pentru partea mediană, Maximilian Arnold, care a adunat cel mai mare punctaj la FootballCoin în acest sezon dintre jucătorii lui Wolfsburg. De asemenea, poți să iei în considerare și implicarea atacantului olandez Wout Weghorst în planurile tale la football fantasy. Are 12 goluri și 5 assist-uri în Bundesliga, 3 dintre goluri fiind marcate în ultima etapă, cu Dusseldorf.

AS Roma – Napoli

Ce poate fi mai frumos decât un derby legendar și atât de important pentru microbiștii din Italia? Napoli și Roma joacă pentru cele 3 puncte, dar și pentru păstrarea orgoliului neatins. Napoli s-a resemnat în acest sezon, nu mai are cum să câștige campionatul, dar asta nu înseamnă că oprește motoarele. E bătălie mare pentru locul 2 cu Inter, așa că altă variantă în afară de victorie nu există pentru meciul de duminică. De partea cealaltă, Romei nu-i place statutul de echipă calificată în grupele Europa League. Asta ar obține dacă rămâne pe locul 5 în Serie A. E la 4 puncte în spatele Milanului, motiv în plus să se ambiționeze în fața lui Napoli.

Bryan Cristante are 591 de puncte la FootballCoin, 4 goluri și 3 assist-uri pentru Roma și are mare potențial să facă puncte, dacă îl convoci în lotul tău. Dacă vrei o soluție sigură în poartă, te poți baza pe Robin Olsen, adversarul României din grupa din preliminariile EURO 2020. Are 589 de puncte și 79 de intervenții importante pentru echipa lui.

Napoli are o variantă entuziasmantă pentru tine, atacantul Arkadiusz Milik. Polonezul este free și are 15 goluri și un assist pentru Napoli. Lăsăm atacul deoparte și îți propunem și o idee pentru mijloc, spaniolul Fabian Ruiz, la fel de free și cu punctaj aproape la fel de mare precum al colegului său, Milik. Ruiz are 525 de pase în total în acest sezon și 1226 de minute jucate în tricou napoletan.

FCSB-Craiova

Nu putem vorbi de meciuri tari fără să amintim derby-ul acestei etape din Play-off-ul Ligii 1. După o pauză de 2 săptămâni, FCSB reia lupta pentru titlu cu Universitatea Craiova și CFR, aflate la un punct, respectiv 5 puncte distanță de steliști. Echipa lui Teja are o înfrângere în fața Viitorului și o victorie în fața Astrei, iar întâlnirea cu Craiova este crucială. Cristian Bălgrădean a punctat cel mai bine în cele două etape disputate până acum, în timp ce Florinel Coman îl urmează în topul jucătorilor steliști la FootballCoin.

Universitatea Craiova vine după două victorii cu 1-0 în fața echipelor Astra și Sepsi. Pentru echipa ta poți să contezi pe cel care a adus victoria craiovenilor în fața Astrei, Alexandru Mateiu. De asemenea, poți să îi oferi votul tău de încredere portughezului Carlos Fortes, free și gata de gol pentru păstrarea Craiovei în ceafa CFR-ului în clasament.

Atletico Madrid – Alaves

La Liga ne pregătește un duel incendiar între Atletico Madrid, echipa care are nevoie de cele 3 puncte pentru a se depărta de Real Madrid și a păstra pentru ea locul 2 din campionatul Spaniei și Alaves, aflată acum pe locul 5, cu vise de urcare în clasament și calificarea în Champions League. Dacă vrei jucători free, buni și eficienți pentru echipa ta te anunțăm că Rodri este unul dintre cei care îți poate satisface așteptările. Cu 2 goluri și 3 assist-uri în acest sezon, o soluție pentru lotul tău în compartimentul de mijloc este și Thomas, care a adunat 648 de puncte până acum. Jonathan Calleri poate fi varianta din atac pentru echipa ta. Are 705 puncte strânse în La Liga, 6 goluri și 2 assist-uri pentru Alaves.

Porto – Braga

În Portugalia, Porto și Benfica se bat pentru titlul de campioană. Ambele echipe au 63 de puncte, iar în spatele lor este Braga, la doar 5 puncte distanță. Deci Porto-Braga este un meci perfect pentru spectacolul portughez și pentru competițiile la FootballCoin. De la Porto, poți miza pe Soares, brazilianul cu 10 goluri și 2 assist-uri în acest sezon. Tot de Porto vine și varianta pentru postul de goalkeeper. Iker Casillas are cel mai mare punctaj la football fantasy din echipa lui, 464 puncte, cu 43 de intervenții importante pentru portughezi. De la Braga, cea mai bună opțiune pentru ofensivă este Dyego Sousa, care se bate pentru titlul de golgheter în Portugalia.

Articol de: Andreea Cioboată