Un restaurant a reușit să îi împartă pe pofticioși în două tabere. Aici se servește un preparat inedit pe care nu mulți ar avea curaj să-l guste.
Cu toții știm că gusturile nu se discută. Un restaurant din New York a reușit să devină viral după ce a arătat preparatul uimitor pe care-l servește clienților. În timp ce unii sunt mereu interesați să încerce lucruri noi, alții s-au declarat de-a dreptul dezgustați.
Restaurantul cu pricina a reușit să devină faimos datorită delicatesei pe care o servește. Și anume, porcușori de Guinea prăjiți întregi. Rozătoarele sunt considerate un preparat de lux, de unde și prețul lor destul de piperat.
O singură porție de porcușor de Guinea prăjit costă 86 de lire. Turiștii, dar și unii localnici sunt dispuși să plătească atât, mai ales că vorbim despre o adevărată experiență culinară.
Așa cum era de așteptat, preparatul a reușit să creeze controverse printre clienții care trec pragul restaurantului. În timp ce unii îl consideră un adevărat deliciu, altora nici nu le vine să creadă că există un astfel de preparat.
Localul se numește La Casa del Cuy, iar tradus înseamnă ”Casa Porcușorului de Guineea”. În Queens, restaurantul a devenit o adevărată atracție în rândul turiștilor. Contrar faptului că mulți ridică din sprânceană, preparatul se vinde mereu ca pâinea caldă.
De obicei, americanii sunt obișnuiți să aibă porcușori de Guineea pe post de animale de companie. Totuși, în Ecuador, aceștia sunt priviți ca un aliment tradițional gustos și plin de proteine.
Cei care au încercat porcușorul de Guineea prăjit, susțin că are un gust delicios. Important este să savurezi cu adevărat preparatul și să depășești anumite bariere, au declarat pofticioșii care s-au delectat cu un astfel de fel de mâncare.
”E mai bun decât puiul. Mai bun decât iepurele.”, a declarat Lucio Barrera, managerul restaurantului.
Lucio Barrera a mai spus pentru The New York Post că cea mai bună parte a porcușorului de Guineea este capul. Clienții deja s-au obișnuit cu preparatul inedit, astfel că localul este plin ochi în fiecare seară.
Chiar dacă vinde cu 86 de lire porția, cererea este din ce în ce mai mare, astfel că managerul s-a văzut nevoit să comande porcușori în cantități cât mai mare. Porcușorii sunt aduși de la o fermă din Ecuador, însă, procesarea lor la vamă poate dura destul de mult.