News

Restricții de circulație din cauza concertului Metallica. Anunțul Poliției

13.08.2019 | 12:58
Restrictii de circulatie din cauza concertului Metallica Anuntul Politiei
Trupa Metallica va concerta pe Arena Națională din Capitală pe 14 august. Sursa foto: emagic.ro

Concertul Metallica este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestei veri. Trupa va concerta în data de 14 august pe Arena Națională din București începând cu ora 20:15. Poliția Capitalei a anunțat care vor fi restricțiile de circulație din ziua show-ului.

Restricții de circulație în ziua concertului trupei Metallica

Concertul Metallica

va avea loc în data de 14 august pe Arena Națională din București. În deschiderea  concertului vor cânta trupele Ghost și Bokassa (între orele 17:45 și 19:45) care însoțesc celebra trupă în cadrul turneului Worldwired Tour 2019.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că vor exista câteva restricții de circulație în ziua concertului Metallica. Așadar, traficul din zona Arenei Naționale se va închide progresiv în funcție de afluența publicului și dacă situația o impune. Iată care vor fi străzile închise în ziua concertului Metallica:

  • de la ora 12:00 traficul va fi închis pe Strada Maior Coravu, între Șoseaua Mihai Bravu și intrarea în Arena Națională. Totodată, vor fi închise și străzile care intersectează și acced în acest tronson
  • Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion sau Şoseaua Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion. De asemenea, vor fi închise și străzile care intersectează și acced în acest tronson
  • Banda I de circulație de pe Strada Vatra Luminoasă, între Strada Tony Bulandra și Strada Pierre de Coubertin
  • Strada Tony Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond Strada Maior Coravu
  • Strada Sergent Vasile Şerbănică între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C).
străzi închise în ziua concertului Metallica
Acestea sunt străzile unde traficul va fi restricționat în ziua concertului Metallica de pe Arena Națională din data de 14 august. Sursa foto: news.ro

Ce mai transmite Brigada Rutieră a Capitalei pentru ziua concertului

„Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi”

, a transmis Brigada Rutieră, potrivit news.ro.

De asemenea, Brigada Rutieră le cere bucureștenilor să-și lase acasă mașinile și să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele din trafic și să oprească sau să staționeze doar în locurile speciale amenajate sau cât mai departe de Arena Națională. Totodată, conducătorii auto sunt rugați să-și păstreze calmul, să nu claxoneze abuziv și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Metallica va cânta pe Arena Națională din Capitală pe 14 august

Trupa Metallica va ajunge după 9 de ani în România. În urmă cu 20 de ani Metallica a concertat pe stadionul Lia Manoliu din București pe 9 iunie 1999 cu ocazia turneului ”The Garrage Remains the Same”. Nouă ani mai târziu a revenit în România și a susținut un show pe Stadionul Cotroceni pe 23 iulie, concert care a adunat peste 30.000 de fani. În anul 2010 Metallica a luat parte la celebrul “The Big Four” în cadrul Sonisphere 2010 de la Romexpo.

Formaţia Metallica a fost înfiinţată pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles. Toboşarul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield au fost membrii care au înființat trupa în urma unui anunț apărut în ziarul Recycler. Din prima formulă a trupei au mai făcut parte Ron McGovney (bas) şi Dave Mustaine (chitară). Numele formației a fost sugerat de un apropiat, Ron Quintana.