Restricţii de circulaţie la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/08/2015, 16:11
Restricţii de circulaţie la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Republica Bulgaria că, urmare lucrărilor de reabilitare la podul de peste fluviul Dunărea, de la Giurgiu, circulaţia rutieră pe DN 5 (E 85) se desfăşoară îngreunat la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse, traficul desfăşurându-se alternativ pe o singură bandă.

Pentru evitarea ambuteiajelor, se recomandă folosirea următoarelor rute alternative de trecere a frontierei de stat româno-bulgare, în ambele sensuri, atât de către vehiculele destinate transportului public de mărfuri şi persoane, cât şi de către autoturisme:

DN 56 (E 79) – Calafat – Vidin (rutier);
DN 55 – Bechet – Oreahovo ( trecere cu bacul);
DN 65A – Turnu Măgurele – Nikopole (trecere cu bacul);
DN 51 – Zimnicea – Svishtov (trecere cu bacul);
DN 3 – Ostrov – Silistra (trecere cu bacul);
DN 38 (E675) – Negru Vodă – Kardam (rutier);
DN 39 (E 87) – Vama Veche – Durankulak (rutier);

Lovitură pentru studenţii români! Decizie fără precedent! E OFICIAL! Tinerii sînt în lacrimi…

Pentru informaţii referitoare la punctele alternative de trecere a frontierei, se recomandă şi accesarea paginii dedicate de Internet http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate.

Ultima oră! Lovitură pentru toţi românii care au FACEBOOK! Decizia lui Klaus Iohannis e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (ce poate fi descărcată gratuit din „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Sursă: www.mae.ro

Închide ×