News

Restricții de circulație pe Autostrada A2, din cauza lucrărilor de reparații. Cât vor dura acestea

Restricții de circulație pe Autostrada A2. Acestea vor dura până pe 30 noiembrie.
22.09.2021 | 08:56
Restricții de circulație pe Autostrada A2, din cauza lucrărilor de reparații. Cât vor dura acestea
Restricții de circulație pe Autostrada A2, din cauza lucrărilor de reparații. Cât vor dura acestea. Sursa foto: CNAIR
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru șoferii care circulă pe Autostrada A2. Aici vor exista restricții de circulație începând de miercuri, din cauza unor lucrări de reparații efectuate de autorități.

Restricții de circulație pe Autostrada A2. Ce trebuie să știe șoferii

Anunțul a fost făcut de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Astfel, conform anunțului oficial, zona vizată este București – Fundulea, între km 31+500 și km 36 +150.

Este vorba despre sensul dintre Constanța spre Capitală. Tot conform sursei de informații citate anterior, se pare că circulația va fi restricționată pe o perioadă destul de îndelungată de timp.

ADVERTISEMENT

Astfel, șoferii trebuie să se conformeze restricțiilor de circulație existente până la finalul lunii noiembrie.

Traficul rutier, deviat total. Anunțul autorităților

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, traficul rutier va fi total deviat de pe Calea II pe Calea I.

ADVERTISEMENT

De asemenea, șoferii trebuie să respecte o limită de viteză de doar 60 de kilometri pe oră.

Informațiile făcute publice miercuri mai arată și faptul cănodul rutier de la km 35+547, dintre localitățile Fundulea și Nana, va fi închis parțial.

În același timp, șoferii sunt rugați să ia aminte de faptul că există o semnalizare rutieră temporară în zonă. Se recomandă prudența.

ADVERTISEMENT

Anunțul CNAIR despre restricțiile de circulație

„Miercuri, 22.09.2021, se reiau lucrările de reparații pe Autostrada A2, București – Fundulea, între km 31+500 și km 36 +150, sensul Constanța – București. Acestea au ca termen de finalizare data de 30.11.2021.

Astfel, în perioada 22.09.2021 – 30.11.2021, se vor institui restricții de circulație, prin devierea totală a traficului rutier de pe Calea II pe Calea I, cu reducerea vitezei la 60 km/h și închiderea parțială a nodului rutier de la km 35+547 ce face accesul la și de la localitățile Fundulea și Nana de pe sensul Constanța – București.

ADVERTISEMENT

Rugăm conducătorii auto să circule prudent și să respecte semnalizarea instituită temporar”, a informat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

De asemenea, CNAIR a transmis și numerele de contact pentru șoferii care doresc să afle detalii suplimentare despre această situație.

ADVERTISEMENT

„Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naționale”, a mai anunțat compania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri