Fotbal intern

Restricţii de trafic pentru Dinamo – FCSB! Anunţul făcut de STB

10.11.2018 | 14:10
Restrictii de trafic pentru Dinamo  FCSB Anuntul facut de STB

Societatea de Transport Bucureşti a emis un comunicat prin care a anunţat care vor fi restricţiile de circulaţie pentru ziua de duminică, 12 noiembrie, atunci când FC Dinamo Bucureşti şi FCSB se vor întâlni în derby-ul Ligii 1 Betano pe Arena Naţională:

“Modificări de trasee STB S.A., cu ocazia partidei de fotbal dintre FC DINAMO 1948 – FOTBAL CLUB FCSB. Ca urmare a desfăşurării pe Stadionul „Arena Naţionalǎ”, de la ora 21:00, a partidei de fotbal dintre FC DINAMO 1948 – FOTBAL CLUB FCSB, în ziua de 11.11.2018, începând cu ora 19:00, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion.

Restricţii de trafic pentru Dinamo – FCSB

Având în vedere aceste măsuri, Societatea de Transport Bucureşti S.T.B. S.A. va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, astfel: Liniile de troleibuze 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Dridu”, respectiv ,,Valea Argesului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă, unde vor întoarce”.

Tabela de marcaj după meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică, 29 iulie 2018.
Tabela de marcaj după meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1

Dacă în tur au remizat, scor 3-3, de această dată Nicolae Dică speră să se impună: “Trebuie să fim pregătiţi. Într-un derby nu contează pe ce loc eşti în clasament. Jocul echipei a crescut, cu Voluntari a jucat bine, au dominat. Vom vedea cum sunt Stan şi Planic, în proporţie de 60-70 la sută sunt refăcuţi. E cam riscant, dar atât timp cât jucătorii îşi doresc să evolueze şi eu la fel, atunci o vor face dacă pot”.

Partida dintre FC Dinamo Bucureşti şi FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.