Life

Rețeaua Twitter, inundată de meme-uri după moartea Prințului Philip. Ce imagine a apărut cu Regina Elisabeta

09.04.2021 | 16:25
Reteaua Twitter inundata de memeuri dupa moartea Printului Philip Ce imagine a aparut cu Regina Elisabeta
Val de meme-uri despre Regina Elisabeta pe Twitter după moartea soțului ei
ADVERTISEMENT

Rețeaua de socializare Twitter a fost inundată de meme-uri și scenarii după moartea Prințului Philip. Internauții au marcat în felul lor trecerea în neființă a soțului Reginei Elisabeta postând o serie de glume despre consecințele nefericitului eveniment.

Printre părerile de rău transmise de oameni legate de moartea ducelui de Edinburgh s-au strecurat și foarte multe ironii sau glume copioase despre decesul soțului Reginei.

ADVERTISEMENT

Internauții au început să facă tot felul de scenarii despre cum va arăta viața Familiei Regale după trecerea în neființă a soțului Majestății Sale.

Meme-uri savuroase după moartea Prințului Philip, pe Twitter

Într-unul dintre zecile de mii de tweet-uri la hashtag-ul #PrincePhilip, cineva a scris că producătorii serialului „The Crown”, care tratează viața Reginei Elisabeta sunt în fibrilații căci probabil au deja idei pentru un nou sezon odată cu producerea acestui eveniment.

ADVERTISEMENT

Altcineva a postat o poză cu Regina care s-ar înscrie la show-ul matrimonial „First dates”, care are un succes uriaș în Marea Britanie și Spania, odată ce a rămas văduvă.

Cele mai multe meme-uri sunt, evident, cu Regina Elisabeta, multe dintre imaginile postate fiind cu ea singură pe plajă, în costum de baie, la agățat.

ADVERTISEMENT
meme-uri regina elisabeta
Acestea sunt 4 din cele mai răspândite glume de pe Twitter după moartea soțului Majestății Sale, Regina Elisabeta

Soțul Reginei Elisabeta a avut probleme cardiace

Nu au lipsit din seria de glumițe nici Prințesa Diana, Meghan și Harry. Mai mulți utilizatorii de pe Twitter au pus tot felul de fețe ale unor actori cunoscuți, scene din seriale și filme, cu ce fel de față are chiar acum Prințesa Diana, care îl așteaptă pe lumea cealaltă pe Philip și nu tocmai cu brațele deschise.

Meghan și Harry sunt reprezentați de internauți amuzându-se în timp ce citesc postările fanilor.

ADVERTISEMENT

Prințul Philip s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la Castelul Windsor, la câteva săptămâni după ce fusese externat dintr-un spital londonez unde a suferit o intervenție la inimă, acesta având o serie de probleme de sănătate.

A fost internat o lună în spital, începând cu data de 16 februarie, însă starea lui de sănătate nu a mai fost atât de bună chiar dacă medicii i-au dat voie să plece acasă. Philip și-ar fi dorit să își aniverseze centenarul în liniște. Acesta urma să împlinească 100 de ani pe 10 iunie.

 

ADVERTISEMENT