Life

Reţeta lui Carmen Brumă pentru un mic dejun gustos şi echilibrat. Perfectă pentru Postul Crăciunului

Este Postul Crăciunului, iar Carmen Brumă a propus o rețetă ideală de mic dejun gutos și echilibrat. Se prepară ușor, așa că poate fi încercată acasă.
17.11.2021 | 15:35
Reteta lui Carmen Bruma pentru un mic dejun gustos si echilibrat Perfecta pentru Postul Craciunului
Reţeta lui Carmen Brumă pentru un mic dejun gustos şi echilibrat, de încercat în Postul Crăciunului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a propus o nouă rețetă de post pentru un mic dejun gustos și echilibrat. Luni, 15 noiembrie, a început Postul Crăciunului, iar acum este momentul perfect pentru a încerca diverse combinații de mâncăruri.

Partenera lui Mircea Badea se mândrește cu o siluetă impecabilă la 44 de ani. Vedeta propune adesea trucuri și rețete pentru cei care vor să aibă o viață sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Reţeta lui Carmen Brumă pentru un mic dejun gustos şi echilibrat

Carmen Brumă este apreciată pentru felul în care arată la 44 de ani, dar și pentru rețetele și programele pe care le propune pentru cei care vor să-și mențină silueta și să trăiască sănătos.

Postul Crăciunului a început de câteva zile și poate fi o adevărată provocare. Este important ca organismul să primească nutrienții de care are nevoie în perioada postului.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a postat rețeta perfectă pentru prima și cea mai importantă masă a zilei pe rețelele de socializare. Iată de ce ai nevoie pentru a o putea prepara la tine acasă.

Este „o variantă care combină sursele vegetale astfel încât să aveți toți aminoacizii esențiali și să aveți, în același timp, un grad mare de sațietate și de satisfacție, spune Carmen Brumă în videoclipul ei.

ADVERTISEMENT

Pentru rețeta de mic dejun a lui Carmen Brumă este nevoie, în primul rând, de o lipie, de preferat din făină integrală. Mai ai nevoie de humus cu semințe de dovleac, fulgi de drojdie inactivă și câteva rondele de ardei gras.

Se unge lipia cu pasta de humus cu semințe de dovleac pe întreaga suprafață. Se toarnă apoi fulgii de drojdie inactivă, iar la final se adaugă rondelele de ardei gras.

ADVERTISEMENT

Lipia se rulează și se consumă imediat. Poftă bună!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Cu ceva timp în urmă, Carmen Brumă a dezvăluit că are aceeași greutate de mai bine de două decenii. Vedeta are și un fiu, însă sarcina nu i-a afectat deloc trupul tras prin inel.

Partenera de viață a lui Mircea Badea este pasionată de sport și de o alimentație sănătoasă, pe care le promovează intens. Vedeta a scris câteva cărți și are diverse programe online care îi ajută pe oameni să slăbească sănătos.

„Îmi place să spun că sunt şefa de galerie a oamenilor care au nevoie de un suport moral şi informaţional atunci când se luptă cu kilogramele în plus. Profesional, îmi place cel mai mult din tot ce am făcut eu până acum”, a spus Carmen Brumă acum ceva timp, notează click.ro.

ADVERTISEMENT