Life

Rețeta cu care l-a surprins Gina Pistol pe Smiley. Cei mai buni biscuiți cu banane și nuci la cuptor

17.11.2020 | 17:02
Reteta cu care la surprins Gina Pistol pe Smiley Cei mai buni biscuiti cu banane si nuci la cuptor
Gina Pistol, pasionată de bucătărie. Cu ce rețetă inedită și-a surprins vedeta iubitul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este, fără doar și poate, o femeie pricepută la tot. Recent, iubita lui Smiley a dovedit că este femeie de casă și și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o rețetă rar întâlnită.

Deși este însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol este foarte activă. Vedeta merge la filmări, este implicată în diverse proiecte și, în același timp, se ocupă și de casă și gătește.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea emisiunii Asia Express i-a surprins pe internauți cu o rețetă specială, pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Instagram, unde are peste un milion de urmăritori.

Rețeta cu care Gina Pistol l-a surprins pe Smiley. Cei mai buni biscuiți cu banane și nuci la cuptor

Gina Pistol și Smiley au anunțat lunile trecute că vor deveni părinții unei fetițe, prin intermediul unui videoclip emoționant postat pe YouTube. Fanii acestora au fost în extaz, iar frumoasa blondină își ține permanent susținătorii la curent în legătură cu starea ei de sănătate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, diva știe cât de importantă este alimentația corectă, motiv pentru care este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Gina Pistol le oferă sfaturi admiratoarelor sale în privința sarcinii, dar le surprinde și cu rețete ingenioase, îndemnându-se să mănânce sănătos.

Iubita lui Smiley este, într-adevăr, foarte activă și, deși este ocupată cu diverse proiecte, își face timp și pentru gătit. Se pare că Gina Pistol a învățat multe datorită emisiunii culinare pe care o prezintă și este și ea pasionată de bucătărie, dovadă fiind postările sale din mediul online.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și-a surprins partenerul și a pregătit niște biscuiți delicioși, urmând o rețetă inedită, pe care a postat-o la Instastory. Vedeta a specificat toți pașii cu precizie.

,,doua banane (foooarte coapte), merisoare confiate (dupa pofta inimii), nuci (eu pun nuci pecan) faramitate, fulgi de ovaz, alege-i pe cei marunti (pui dupa ochi). Banalele le zdrobesti cu o furculita, adaugi restul ingredientelor si amesteci. Cu o lingura asezi compozitia pe tava (folosesti hartie de copt). Bagi la cuptor 160-180 grade. Ii lasi cat sa fie copti ca sa nu fie necopti.” este rețeta Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT