Rețeta de bezele a Andreei Bănică. Vedeta a spus care este secretul pentru ca dulciurile să iasă perfecte.
Andreea Bănică este o gospodină bună și de fiecare dată când are timp încearcă să își răsfețe familia. Aceasta a dezvăluit și propria ei rețetă de bezele.
Vedeta are un ingredient secret pentru a le face foarte bune. Iată ce folosește pentru rețeta de bezele:
4 albușuri
250 gr zahăr
Un plic zahar vanilat
O linguriță oțet
Andreea Bănică începe rețeta dulce prin a pune toate ingredientele într-un bol, iar apoi lasă bolul pe baie de aburi.
Artista a dezvăluit și care este secretul pentru bezelele sale.
„Am pus cantitățile într-un bol amestecând cu un tel, apoi am pus compoziția cu castronul la bain marie( baie de abur) amestecând continuu, până s-a topit zahărul.
Secretul vine acum: Am pus mixerul în funcțiune și am amestecat câteva minute timp în care bezeaua s-a răcit, a devenit spumoasă, a crescut în volum și s-a întărit! 20-30 de minute la cuptor la 100 C și gata bezelele!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.
Andreea Bănică a mărturisit cum se menține în formă. Artista a spus că nu mănâncă niciodată micul dejun pentru că nu poate, iar la cină are doar un iaurt sau o masă foarte ușoară și deloc consistentă.
La prânz, vedeta mănâncă ouă fierte, avocado, somon și ardei graz. De asemenea, aceasta este și fana preparatelor la grătar cu legume.
„Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.
La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt.”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.