Life

Rețeta de clătite dietetice a Andreei Marin. Secretul prezentatoarei TV ca să iasă foarte gustoase

03.05.2021 | 21:58
Reteta de clatite dietetice a Andreei Marin Secretul prezentatoarei TV ca sa iasa foarte gustoase
Rețeta de clătite dietetice a Andreei Marin. Secretul prezentatoarei TV ca să iasă foarte gustoase. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Marin deține o rețetă de clătite dietetice, prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” având un secret de care ține cont de fiecare dată ca acest desert să iasă gustos și cât se poate de sănătos. 

Vedeta face orice rețetă din ochi, dar asta nu înseamnă că nu ține cont de câteva ponturi. Spre exemplu, zâna Surprizelor pregătește cele mai bune clătite dietetice, asta pentru că sunt realizate fără zahăr și fără făina tradițională.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă mai ține cont și de un alt secret când vine vorba de clătite. Mai exact, Andreea Marin folosește de fiecare dată la această rețetă dietetică lapte de cocos, care se găsește în orice magazin sau supermarket din țara noastră.

Andreea Marin, rețetă de clătite dietetice. Ce pune întotdeauna vedeta în compoziție

Andreea Marin, cunoscuta prezentatoare de la TVR 2, este de părere că aceste clătite dietetice sunt gustoase și sănătoase pentru că nu au carbohidrații din faina albă și nici nu conțin zahăr. Iată mai jos care sunt ingredientele pe care le folosește vedeta.

ADVERTISEMENT

Ingrediente necesare pentru rețeta de clătite dietetice:

  • 6 ouă
  • o jumătate de cană de făină de cocos
  • 2 linguri de ulei de cocos
  • trei sferturi de cană de lapte de cocos
  • o linguriță de praf de copt
  • un praf de sare
  • unt sau ulei de cocos pentru prăjit.

Mod de preparare clătite dietetice realizate de Andreea Marin. Pașii de urmat:

  1. Albușurile și gălbenușurile de la cele 6 ouă se separă în două boluri diferite
  2. Albușurile se bat spumă cu ajutorul unui mixer și cu un praf de sare
  3. Gălbenușurile se bat la rândul lor cu celelalte ingrediente
  4. Albușurile bătute se toarnă în mijlocul vasului în care există gălbenușurile și se amestecă foarte bine cu o spatulă
  5. Pont: albușurile se amestecă dinspre exterior spre interior ca să iasă așa acum trebuie
  6. Compoziția obținută este numai bună de a fi pusă în tigaie
  7. Clătitele se prăjesc la fel ca cele normale
  8. Desertul poate fi servit simplu, cu dulceață sau cu cremă de ciocolată
  9. Clătitele dietetice sunt delicioase și pe deasupra au un parfum care încarcă toată bucătăria
  10. Spor la treabă și poftă bună!
ADVERTISEMENT