Prezentatoarea de la Antena Stars preferă să pună murături asortate pentru cei dragi, asta pentru că soțul ei, Tavi Clonda, adoră castraveții și gogonelele.
Vedeta are și un secret pentru a păstra legumele și fructele tari, dar se pare că nu l-a mai ținut pentru ea și l-a împărtășit și cu internauții.
Gabriela Cristea susține că nu folosește niciun fel de conservat, ci folosește numai produse naturale. Secretul este chiar saramura realizată pentru murături.
„Eu nu pun murături cu conservați, ci folosesc unul natural, adică sarea. De asemenea, usturoiul și hreanul sunt elementele care vor ține murăturile tari și foarte bune.
Înainte de a pleca la drum vă sfătuiesc ca atunci când ajungeți în piață să aveți deja o listă”, spune Gabriela Cristea în ultimul vlog de pe Youtube.
Ingrediente pentru murături asortate:
„Eu pun primul borcan de murături de obicei de Sfântul Dumitru și îl deschid de Sfântul Nicolae. Și vedem atunci dacă avem nevoie de o nuielușă sau dacă am fost cuminți și ne-au ieșit murăturile cum trebuie”, a completat Gabriela Cristea.
De menționat faptul că vlogul a fost filmat înainte să fie infectată cu noul tip de coronavirus. Boala a ajutat-o pe frumoasa brunetă doar să monteze totul și să-i dea drumul pe Youtube.