Life

Rețetă de pâine de casă, la cuptor, făcută de Mirela Vaida. Arată mai bine decât la brutărie și e foarte gustoasă

13.03.2021 | 17:04
Reteta de paine de casa la cuptor facuta de Mirela Vaida Arata mai bine decat la brutarie si e foarte gustoasa
Rețetă de pâine de casă, la cuptor, făcută de Mirela Vaida. Arată mai bine decât la brutărie și e foarte gustoasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida nu este numai una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, ci este și o gospodină desăvârșită. Vedeta știe să gătească de toate, de data aceasta impresionându-și fanii cu o rețetă de pâine de casă, făcută la cuptor. 

Cântăreața, care are un proiect special cu Formația Basarabia, s-a pus serios pe treabă și le-a arătat tuturor cum pregătește pâinea tradițională. Este vorba de un preparat pe care l-a învățat de la mama sa și cu care nu dă greș niciodată în sânul familiei sale.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a Teatrului de Revistă Constantin Tănase a realizat un vlog pe canalul ei de Youtube, unde a surprins pas cu pas toate etapele pregătirii pâinii care arată mult mai bine decât cea de la brutărie, Mirela Vaida fiind încântată de rezultat.

Mirela Vaida, rețetă de pâine de casă, la cuptor. Cum arată preparatul vedetei

„Am frământat și am copt o pâine de casă!!! Da, e rețeta de la mama mea! Vlogul e luuung, căci eu nu știu să vorbesc scurt! 🤦‍♀️

ADVERTISEMENT

Și e needitat, tocmai de aceea veți observă pereții murdari de la mânuțele copiilor 🙈, tricoul meu pătat de ceva negru pe umăr 🤷‍♀️🤷‍♀️ și ceasul de la cuptor rămas la ora de vara, lucru pe care l-am remarcat abia după ce am văzut filmarea!!

Dincolo de toate stângăciile, sper să va placă! Aștept rețetele voastre!”, a spus Mirela Vaida pe canalul ei de Youtube.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a mărturisit cu această ocazie că preferă să gătească rețete simple și la îndemână pentru că nu are mult timp la dispoziție datorită muncii sale. Cu toate astea din casă nu lipsește niciodată pâinea.

Vedeta a folosit pentru rețetă câteva ingrediente simple, pe care le are orice gospodină în bucătărie. Mai exact, făină neagră, drojdie, sare, apă minerală, lapte și iaurt grecesc foarte gras, care oferă un gust desăvârșit preparatului în sine.

ADVERTISEMENT

„E o rețetă tradițională după cum vă spuneam. Eu mai adaug, m-a învățat mama, să pun și un pic de apă minerală și puțin lapte ca să fie pâinea pufoasă și gustoasă.

Tot mama m-a învățat, prin telefon, pentru că atunci când eram acasă la ea nu aveam iaurt grecesc, dar acum dacă avem am zis să-l folosim. Și mama mi-a zis să pun câteva linguri de iaurt în aluat, ceea ce voi face”, a mai spus vedeta.

Pașii sunt foarte simplu de urmat, pâinea făcută de Mirela Vaida fiind gata în aproximativ 2 ore. Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” are și câteva mici trucuri, care să nu afecteze procesul de dospire. Mai exact, ingredientele lichide și iaurtul nu trebuie să fie niciodată reci, dar nici fierbinți.

ADVERTISEMENT