Rețeta de pască fără a luat a lui Teo Trandafir este una din cele mai căutate de pe internet, căci modul în care se prepară este unul destul de simplu, iar rezultatul nu are cum să nu mulțumească până și pe cel mai novice bucătar!
Pasca fără aluat a lui Teo Trandafir se prepară în doar 10 minute și este gata în mai puțin de o oră.
Este unul din preparatele preferate ale prezentatoarei de la Kanal D de Paște, un preparat pe care îl gătește de fiecare dată cu bucurie, pentru că îi iese mereu ca la carte.
Pentru pasca fără aluat aveți nevoie de stafide, 4 fiole de esență de vanilie sau rom, aproximativ 400 de grame de zahăr, 10 ouă de găină sau 30 de ouă de prepeliță (acestea nu au colesterol), 200 de mililitri de smântână lichidă și un kilogram de brânză de vaci, potrivit huff.ro.
Se adaugă ingredientele treptat într-un bol mare și se amestecă bine cu ajutorul unui mixer la viteză medie. Compoziția trebuie să fie omogenă înainte de a băga pasca la cuptor.
Pasca se pune apoi într-un vas de yena sau într-o tavă care nu lipește. Este important ca vasul să nu fie umplut până la refuz, pentru că în cuptor compoziția va crește și s-ar putea să dea în afara lui.
Un lucru important de precizat este că zahărul poate fi înlocuit pentru această rețetă de pască cu îndulcitor natural. Gustul va fi la fel de savuros, asta pentru persoanele care nu vor să mănânce zahăr sau nu au voie din motive obiective.
Nu este prima rețetă care a făcut valuri în rândul gospodinelor dezvăluită de îndrăgita prezentatoare de televiziune. Teo are și propria ei rețetă de musaca sau de pizza, iar pentru ea gătitul este o plăcere, condiția principală fiind să aibă chef și timp.