Life

Rețeta de vară a lui Carmen Brumă: “Este sățioasă și foarte simplu de preparat”

Rețeta de vară a lui Carmen Brumă. Se prepară rapid și este sățioasă. Lista integrală de ingrediente pe care o folosește.
29.05.2023 | 08:48
Reteta de vara a lui Carmen Bruma Este satioasa si foarte simplu de preparat
Ce rețetă recomandă Carmen Brumă pentru vară. Sursa foto: captură video Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă ai în plan să pierzi kilograme sau îți dorești să-ți menții silueta, iată o rețetă de vară a lui Carmen Brumă. Nu este deloc greu de preparat, ci foarte ușor. Nici de timp prea mult nu ai nevoie, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor tale.

O rețetă simplă și sățioasă, recomandată de Carmen Brumă

Carmen Brumă este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl are de ani buni. Astfel, reușește să-și mențină o siluetă impecabilă, la cei 46 de ani. Multe femei și-ar dori să arate asemeni ei, iar de curând, faimoasa nutriționistă a dezvăluit o nouă rețetă. Este ideală pentru vară și ajută la pierderea kilogramelor.

ADVERTISEMENT

Rețeta de vară a lui Carmen Brumă este, de fapt, o salată, care se încadrează printre cele mai favorite ale sale. Preparatul nu este unul costisitor și, pe lângă faptul că te saturi dintr-o singură porție, vei avea parte și de nutrienții necesari funcționării eficiente a organismului.

Ingredientele salatei de vară, pe care Carmen Brumă obișnuiește să o consume, sunt: sfeclă roșie, ceapă verde, pătrunjel, leurdă, nuci, caș proaspăt de capră, ulei de măsline și trei ouă fierte. În funcție de preferințe, puteți adăuga și ulei sau sare.

ADVERTISEMENT

”Vă arăt, astăzi, una dintre rețetele mele preferate de salată care poate fi o masă în sine, pentru că este foarte sățioasă și are toți macronutrienții necesari: proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase.

Aveți nevoie de sfeclă roșie coaptă, un excelent tonic pentru ficat, ceapă verde, pătrunjel, mergea și niște leurdă, dar nu mai aveam, nuci românești, caș proaspăt de capră, ulei de măsline și niște ouă fierte – eu am folosit trei”, a detaliat Carmen Brumă, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Modul de preparare

Primul pas este să speli toate legumele și apoi să le tai cu un cuțit. La fel procedezi și cu brânza de capră și ouăle. Acestea din urmă, atenție, se fierb mai întâi. Într-un vas, se pune apă, se lasă să dea în clocot, după care puneți ouăle și nu le lăsați decât cinci minute.

Dacă nu aveți răbdare ca ouăle să se răcească treptat, luați un bol, în care turnați apă rece sau cu gheață, și așezați în interior ouăle luate din apa clocotită. Veți observa că în doar un minut se pot atinge fără nicio problemă și decoji rapid.

ADVERTISEMENT

”E foarte simplu de preparat. Tocați pe rând ingredientele, le adaugați în bol, în ordinea în care doriți, puneți uleiul, sare, dacă simțiți nevoia – eu nu am pus – și salata e gata în câteva minute. E foarte hrănitoare, are vitamine, minerale, fibre și este o soluție inclusiv pentru cei care sunt într-un proces de slăbire.”, a mai explicat Carmen Brumă, pe Instagram.

ADVERTISEMENT