Life

Rețeta de vinete coapte a Ioanei Ginghină. De ce ingrediente ai nevoie pentru a o prepara

Ioana Ginghină a dezvăluit una din rețetele ei preferate. Cum se fac vinetele coapte cu legume, pas cu pas. Actrița le adoră, așa că a decis să împărtășească modul de preparare cu fanii săi.
02.08.2022 | 11:00
Reteta de vinete coapte a Ioanei Ginghina De ce ingrediente ai nevoie pentru a o prepara
Rețeta de vinete coapte a Ioanei Ginghină. Foto: Colaj Fanatik / Instagram și Pixabay
ADVERTISEMENT

Rețeta de vinete coapte a Ioanei Ginghină. Vedeta a dezvăluit care este rețeta pentru acest preparat de sezon. Simplu și gustos!

Rețeta de vinete coapte a Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină este adepta unui stil de viață sănătos și a recunoscut că mereu a făcut eforturi pentru a se menține în formă. Ajunsă la 44 de ani, actrița arată foarte bine și acum le-a împărtățit fanilor o rețetă pe care o adoră.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre vinetele la cuptor umplute cu legume. Pentru această rețetă de mâncare avem nevoie de vinete, ceapă, roșii, usturoi, busoic și mozzarella sau cașcaval ras.

Începem această rețetă punând vinetele la cuptor pentru 30 de minute, timp în care ne ocupăm să pregătim ceapa, roșiile cu usturoi și busuioc.

ADVERTISEMENT

Când scoatem vinetele de la cuptor, le scoatem miezul și îl amestecăm cu sosul de roșii făcut mai devreme, după care trebuie să le umplem din nou. Pentru gust, punem deasupra și niște cașcaval ras sau mozzarella.

„Punem vinetele la cuptor, după ce le-am stropit cu ulei de măsline, pentru 30 de minute. În acest timp, călim ceapa, punem peste două roșii cu usturoi și busuioc la blender (sau roșii în bulion), sare și piper după gust.

ADVERTISEMENT

Se scot vinetele de la cuptor, se amestecă miezul cu sosul de roșii și se umplu vinetele. Peste se adaugă două felii de mozzarella și cașcaval ras. Poftă bună!”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Cum se menține în formă Ioana Ginghină la 44 de ani

Actrița care a fost căsătorită cu Alexandru Papadopol a dezvăluit că face eforturi pentru a arăta bine, dar este obișnuită cu acest stil de viață riguros încă de când era mică.

ADVERTISEMENT

Tatăl ei a fost sportiv de performanță, așa că a avut și un exemplu pentru a se inspira.

Acesta avea grijă cu greutatea tuturor din casă și, conform spuselor Ioanei Ginghină, când venea din tabără era așteptată cu cântarul acasă.

„Dintotdeauna am avut grijă la ce mănânc, pentru că tatăl meu este fost profesor de educație fizică și face și acum sport, la 79 de ani. Drept urmare, eu și sora mea am crescut în casă cu dietă, nu cură de slăbire, dietă toată viața.

Eu de mică, seara nu mâncam decât un iaurt sau un fruct. Eu când veneam din tabere, mă aștepta tata cu cântarul acasă”, a spus vedeta, conform Spectacola.

ADVERTISEMENT