Life

Rețeta faimosului desert din Squid Game. Cum se prepară fagurele de zahăr

Rețeta faimosului desert din Squid Game, serialul sud-coreean produs de Netflix. Iată cum se prepară fagurele de zahăr.
12.10.2021 | 15:53
Reteta faimosului desert din Squid Game Cum se prepara fagurele de zahar
Rețeta faimosului desert din Squid Game. Cum se prepară fagurele de zahăr. Sursa foto: indianexpress.com
ADVERTISEMENT

Află cum se prepară fagurele de zahăr, rețeta faimosului desert din „Squid Game” („Jocul Calamarului”), cel mai urmărit serial de pe Netflix la momentul actual.

Serialul a ajuns pe primul loc în topul preferințelor utilizatorilor platformei de streaming. Mulți se întreabă în ce constă desertul care a apărut într-unul dintre cele nouă episoade.

ADVERTISEMENT

Citește în continuare și află care sunt ingredientele necesare pentru a prepara fagurele de zahăr.

Rețeta faimosului desert din Squid Game. Cum se prepară fagurele de zahăr

Fagurele de zahăr poartă denumirea „Dalgona” în limba coreeană și îl poți prepara acasă. Rețeta faimosului desert din serialul „Squid Game” i-a pus în dificultate pe jucătorii din serial în cel de-al treilea episod.

ADVERTISEMENT

Dalgona este un desert popular în Coreea de Sud și este o prăjitură făcută din zahăr, având o textură lipicioasă. Poate avea diverse forme, cum ar fi cerc, stea, pătrat, umbrelă, inimă sau fulg de nea.

Pentru prepararea acestor dulciuri din serial s-au folosit 15 kg de zahăr, rezultând în 700 de figurine. Ai nevoie doar de două ingrediente pentru această rețetă, și anume zahăr și bicarbonat de sodiu.

ADVERTISEMENT

Se pune o tigaie pe foc, se adaugă zahărul și un vârf de bicarbonat de sodiu. Se amestecă până ce acesta se caramelizează.

Zahărul caramelizat se pune pe o foaie de copt înainte să apuce să se întărească. Se folosește o formă pentru prăjituri pentru a obține o figurină, apoi se așteaptă până ce zahărul se usucă. Poftă bună!

ADVERTISEMENT

Squid Game, cel mai vizionat serial de pe Netflix

Serialul „Sqid Game” a făcut furori printre utilizatorii platformei Netflix din toată lumea. Sezonul 1 a avut premiera pe 17 septembrie 2021 și a ajuns în scurt timp pe primul loc al celor mai vizionate producții.

Mulți se întreabă când va începe sezonul 2, însă producătorii nu au făcut, momentan, un anunț oficial. Regizorul serialului a declarat, recent, că n are un scenariu pus la punct pentru următorul sezon.

„Nu am un plan foarte bine dezvoltat pentru sezonul al doilea din Squid Game. Mă apucă durerea de cap numai când mă gândesc la asta.

Dar, dacă e să o fac, nu o să o fac singur cu siguranță. Visez să am o cameră plină de scenariști și vreau mai mulți regizori experimentați”, a declarat regizorul Hwang Dong-Hyuk, potrivit Variety.

ADVERTISEMENT