Life

Rețeta de maioneză de casă a Jamilei. Cum o poți prepara în doar 30 de secunde, de sărbători

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar rețeta de maioneză de casă a Jamilei este extrem de utilă pentru toate gospodinele. Iată cum o poți prepara simplu și rapid, în doar 30 de secunde.
07.12.2021 | 18:10
Reteta de maioneza de casa a Jamilei Cum o poti prepara in doar 30 de secunde de sarbatori
ADVERTISEMENT

Crăciunul și Revelionul ne bat la ușă, motiv pentru care multe doamne și domnișoare sunt acum în căutarea celor mai delicioase rețete, dar în același timp, simple și rapid de preparat.

Astfel, pentru vestita salată boeuf și nu numai, Jamila te învață cum să prepari maioneza de casă în doar 30 de secunde, având nevoie doar de câteva ingrediente ce se găsesc în cămara oricui.

ADVERTISEMENT

Rețeta rapidă de maioneză a Jamilei

Celebra Jamilia, tânăra care a cucerit internetul cu preparatele sale foarte diversificate, vine în ajutorul celor pasionați de bucătărie cu o rețetă simplă, rapidă și foarte gustoasă de maioneză de casă.

Fie că pregătești salată boeuf, ouă umplute sau alte preparate pentru masa de sărbători, rețeta Jamilei pentru maioneza făcută în casă te va cuceri din prima. Nu doar că nu vei mai petrece mult timp în bucătărie, dar nici nu vei avea nevoie de prea multe ingrediente.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și ce pași trebuie să urmezi pentru a prepara în 30 de secunde, conform Jamilei, maioneza de casă.

Ingrediente

  • 2 ouă întregi
  • 200 ml ulei
  • zeamă de lămâie
  • o lingură de muștar
  • sare
  • piper

Modul de preparare pentru rețeta de maioneză gata în 30 de secunde

După ce te-ai asigurat că ai toate ingredientele necesare la îndemână, pune-le pe toate într-un recipient îngust, dar înalt.

ADVERTISEMENT

Următorul pas constă în mixarea tuturor ingredientelor. Cu ajutorul unui mixer vertical, de jos în sus, timp de 30 de secunde, amestecă toate ingredientele până ce totul se transformă într-o compoziție foarte consistentă. Mai apoi, pentru a te asigura că maioneza s-a omogenizat, continuă să amesteci de sus în jos de câteva ori.

La sfârșit, înainte de a pune maioneza într-un preparat anume, pune compoziția pentru câteva minute la frigider și asta este tot.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum prepararea maionezei îți dădea mari bătăi de cap și exista riscul de a se ”tăia”, iată că acum, dacă urmezi pașii indicați de Jamilia, poți prepara acest sos doar în câteva zeci de secunde.

 

ADVERTISEMENT