Chef Roxana Blenche a avut un partener pe cinste duminică, la Hello Chef. Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, a decis să impresioneze publicul de această dată.
Printre altele, cei doi au vorbit despre Insula Iubiri, emisiunea prezentată de Radu Vâlcan, iar ulterior, acesta a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Thailanda.
Prezentatorul tv a învățat să și gătească și să investească în acest sens. Și-a cumpărat cuțite, ulei iar la Hello Chef a decis să vină cu o rețetă extrem de deosebită, care a surprins telespectatorii.
”Mie îmi place Thailanda foarte mult și a fost wow proiectul. Am învățat să gătesc, am început să investesc în cuțite, în ulei”, a dezvăluit Radu Vâlcan, în ediția cu numărul 13, a emisiunii de la Antena 1.
Mai exact, Roxana Blenche şi Radu Vâlcan au gătit “Pad Thai” în ediția de astăzi a emisiunii.
Ingredientele folosite de cei doi pentru această rețetă au fost:
În ceea ce privește modul de preparare, rețeta nu este deloc una complicată. Tăițeii de orez se pregătesc primii, iar mai apoi se taie tofu și se pune alături de unt în tigaie la foc mediu.
De abia apoi se adaugă usturoiul și restul ingredientelor. Creveții se pun ceva mai târziu pentru că se fac destul de repede.
Ulterior, compoziția obținută se pune într-o altă parte a tigăii, iar pe partea liberă se pun ouăle bătute. Cât timp acestea se coc, se amestecă cu o spatulă.
Adăugăm apoi tăițeii, sosul de pește și arahidele și compoziția obținută se amestecă foarte bine.
La final, preparatul pregătit de Radu Vâlcan și Roxana Blenche poate fi ornat ceapă, lămâie, dar și coriandru și poate fi servit imediat pentru o aromă mai intensă.