Life

Rețeta pregătită de Roxana Blenche și Radu Vâlcan la Hello Chef. De ce ai nevoie pentru a prepara Pad Thai

Roxana Blenche și Radu Vâlcan au pregătit la Hello Chef o rețetă deosebită. Este vorba despre Pad Thai, un preparat de care mulți nu știau până acum.
20.11.2022 | 16:08
Reteta pregatita de Roxana Blenche si Radu Valcan la Hello Chef De ce ai nevoie pentru a prepara Pad Thai
Roxana Blenche şi Radu Vâlcan au gătit "Pad Thai" la Hello Chef. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chef Roxana Blenche a avut un partener pe cinste duminică, la Hello Chef. Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, a decis să impresioneze publicul de această dată.

Chef Roxana Blenche și Radu Vâlcan au preparat Pad Thai

Printre altele, cei doi au vorbit despre Insula Iubiri, emisiunea prezentată de Radu Vâlcan, iar ulterior, acesta a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Thailanda.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv a învățat să și gătească și să investească în acest sens. Și-a cumpărat cuțite, ulei iar la Hello Chef a decis să vină cu o rețetă extrem de deosebită, care a surprins telespectatorii.

”Mie îmi place Thailanda foarte mult și a fost wow proiectul. Am învățat să gătesc, am început să investesc în cuțite, în ulei”, a dezvăluit Radu Vâlcan, în ediția cu numărul 13, a emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Roxana Blenche şi Radu Vâlcan au gătit “Pad Thai” în ediția de astăzi a emisiunii.

Ingredientele folosite de cei doi pentru această rețetă au fost:

  • Piure tarmarind 50g
  • Zahăr Brun 100g
  • Sos de pește 30g
  • Ceapă albă 100g
  • Usturoi 20g
  • 3 ouă
  • Tofu 100g
  • Arahide 200g
  • 2 lămâi verzi
  • Tăiței de orez lați
  • Unt 10g
  • creveți
ADVERTISEMENT

Cum se prepară Pad Thai

În ceea ce privește modul de preparare, rețeta nu este deloc una complicată. Tăițeii de orez se pregătesc primii, iar mai apoi se taie tofu și se pune alături de unt în tigaie la foc mediu.

De abia apoi se adaugă usturoiul și restul ingredientelor. Creveții se pun ceva mai târziu pentru că se fac destul de repede.

ADVERTISEMENT

Ulterior, compoziția obținută se pune într-o altă parte a tigăii, iar pe partea liberă se pun ouăle bătute. Cât timp acestea se coc, se amestecă cu o spatulă.

Adăugăm apoi tăițeii, sosul de pește și arahidele și compoziția obținută se amestecă foarte bine.

La final, preparatul pregătit de Radu Vâlcan și Roxana Blenche poate fi ornat ceapă, lămâie, dar și coriandru și poate fi servit imediat pentru o aromă mai intensă.

ADVERTISEMENT
Tags: