Reţineri în cazul violului de la Caracal. A fost reţinut şi militarul de la Deveselu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/08/2015, 15:08
Reţineri în cazul violului de la Caracal. A fost reţinut şi militarul de la Deveselu

Mai multe persoane au fost reţinute în cazul violului de la Caracal. Inclusiv militarul de la Deveselu. La o lună şi jumătate de când a fost răpită şi abuzată, o fată din Caracal încă aşteaptă ca cei 4 bărbaţi care au batjocorit-o să fie pedepsiţi. Cu legea în mână, autorităţile i-au lăsat liberi să-şi hăituiască victima şi să încerce să-i cumpere tăcerea.

Viaţa ei s-a schimbat în ziua în care trebuia să-şi sărbătorească majoratul. Ionuţ, prietenul ei de atunci, hotărâse să o folosescă drept jucărie şi a mai chemat trei amici. Codruţ Ionescu, recidivist, condamnat în trecut pentru viol. Alexandru Felescu, şi el violator condamnat. Răzvan Negreţ, militar, angajat NATO la baza de la Deveselu.

DIVORŢ CU SCANDAL! VEDETA S-A SĂTURAT! CÎNTĂREAŢA ŞI-A PĂRĂSIT SOŢUL: “M-AI ÎNŞELAT!”

Mai apoi, violatorii au încercat să-i cumpere tăcerea.

De când a pornit scandalul, familiile suspecţilor îşi ţin porţile ferecate.

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Poliţiştii au început ancheta. Deşi doi dintre suspecţi sunt recidivişti, cei patru violatori au rămas în libertate. Doar soldatul suspectat de viol a ajuns în faţa procurorilor militari.

Până acum tânăra violată a refuzat ajutorul psihologilor. Premiantă şi medaliată la olimpiade şi concursuri, fata de 18 ani era solistă în corul bisericii. După viol, adolescenta s-a retras şi din grupul ei de prieteni.

Sursă: www.antena3.ro

Închide ×