News

Reţinut după ce a agresat sexual femei pe stradă. Bărbatul este student la Teologie. „A atins-o într-o zonă intimă, apoi a fugit“

Reţinut după ce a agresat sexual femei pe stradă. Bărbatul este student la Teologie. Polițiștii Secției 26 din Capitală au fost cei care l-au prins pe individ
04.01.2022 | 12:26
Retinut dupa ce a agresat sexual femei pe strada Barbatul este student la Teologie A atinso intro zona intima apoi a fugit
Reţinut după ce a agresat sexual mai multe femei pe stradă. Sursa foto - ALXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.
ADVERTISEMENT

Scandal total cu poliţiştii Secţiei 26 în prim plan. Oamenii legii au reușit să rețină un tânăr de 25 de ani, student la Teologie.

Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală. Există și dovezi serioase împotriva lui, dar și plângeri făcute de victime.

ADVERTISEMENT

Reţinut după ce a agresat sexual mai multe femei pe stradă

Mai exact, poliţiştii s-au sesizat după ce o femeie de 34 de ani a sunat numărul de urgență şi a reclamat faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, un bărbat necunoscut a atins-o într-o zonă intimă.

După ce a recurs la acest gest, individul a rupt-o la fugă și s-a făcut nevăzut.

“La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, iar în urma investigaţiilor efectuate l-au identificat pe făptuitor.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un tânăr de 25 de ani care a fost condus la audieri”, a informat un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti

Culmea, tânărul mai este cercetat şi într-un alt dosar penal tot pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

ADVERTISEMENT

Acesta este suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza Sectorului 4, ar fi agresat sexual, în acelaşi mod, o altă femeie, în vârstă de 25 de ani.

Din nefericire pentru agresor, student la Teologie, cauzele au fost reunite, iar cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie.

ADVERTISEMENT

Totul se întâmplă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Trebuie menționat că, deocamdată, bărbatul se află în stare de reţinere

ADVERTISEMENT