News

Reținut pentru hărțuire pe Facebook! Olteanul a urmărit luni întregi o femeie și a postat clipuri cu ea

Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru hărțuire pe rețelele de socializare
12.06.2021 | 13:23
Retinut pentru hartuire pe Facebook Olteanul a urmarit luni intregi o femeie si a postat clipuri cu ea
Bărbatul se află acum la secția de Poliție. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vorbim despre un individ în vârstă de 53 domiciliat într-o comună din județul Olt. Acesta a ajuns în atenția polițiștilor pentru hărţuire, ameninţare şi lovire.

De altfel, conform autorităților, bărbatul ar fi urmărit luni la rând o femeie, pe care a filmat-o şi a publicat pe rețelele de socializare diverse filmuleţe în care apare persoana vătămată.

ADVERTISEMENT

Reținut pentru hărțuire pe rețelele de socializare

Femeia, în vârstă de 50 ani locuia în aceeași comună cu agresorul, Şopîrliţa. S-a plâns că a fost urmărită pe stradă, la locul de muncă sau acasă.

Nu a ezitat și a depus mai multe plângeri la Poliţie. În cele din urmă, bărbatul a fost reţinut la finalul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor, oamenii legii încearcă acum să stabilească motivul acestei conduite. Deocamdată, se pare că bărbatul a făcut o adevărată obsesie pentru femeie.

Interesant este că aceasta lucrează ca funcţionar în cadrul primăriei din localitate. Ea ar fi fost filmată inclusiv pe fereastră, în timp ce se află la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, bărbatul a şi lovit-o, însă femeia nu are un certificat medico-legal. De remarcat că bărbatul este pentru prima dată în faţa anchetatorilor.

Oamenii legii nu l-au putut audia până acum, acesta uzând de diverse tertipuri. Nu este însă străin de Poliție. Acesta este implicat și într-un dosar de ultraj după ce l-a hărțuit în acelaşi mod pe un poliţist din localitate.

ADVERTISEMENT

Cel acuzat nu s-a prezentat, însă, la niciun termen de judecată, invocând diverse motive, inclusiv că nu pooate lipsi de la serviciu pentru că este deficit de personal.

În cele din urmă, măsura reţinerii a fost dispusă într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de hărţuire, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

„În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeaşi localitate, atât la locul de muncă cât şi la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe reţelele sociale fără acordul acesteia.

De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

În cursul acestei zile bărbatul, care în prezent se află în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş cu propuneri legale.

ADVERTISEMENT
Tags: