Sport

Retrogradarea lui Dinamo în Liga 2 i-a convins să acționeze. DDB a stabilit data la care va fi ales noul președinte

Fanii-acționari din programul Doar Dinamo București au anunțat data noilor alegeri, într-un moment în care DDB a pierdut foarte mult din credibilitate, iar suporterii sunt devastați de retrogradarea în Liga 2.
06.06.2022 | 00:36
Retrogradarea lui Dinamo in Liga 2 ia convins sa actioneze DDB a stabilit data la care va fi ales noul presedinte
Programul DDB a fost lansat în urmă cu mai binde 4 ani, iar fanii-acționari au adus în conturile clubului peste 2,5 milioane de euro. Sursă foto: PCH
ADVERTISEMENT

Board-ul DDB a fost puternic contestat de suporterii lui Dinamo, cât mai ales de oamenii de fotbal din România, care i-au arătat cu degetul pe Elias, Tararache și Anghel. Astfel, fanii-acționari ai lui Dinamo vor putea în sfârșit să aleagă o nouă conducere prin vot democratic.

Fanii-acționari ai lui Dinamo anunță toate detaliile cu privire la alegerile din DDB: „Anunțăm oficial stabilirea desfășurătorului”

Retrogradarea istorică și problemele financiare acute se pare că i-au trezit pe suporterii din DDB, care au decis că este momentul să facă ceea ce au promis de luni bune, alegeri transparente pentru un nou board de conducere.

ADVERTISEMENT

„Astăzi 05 iunie 2022, anunțăm oficial stabilirea desfășurătorului în vederea *ALEGERILOR PENTRU PREȘEDINTELE DDB”, se proclamă încă din prima frază a comunicatului.

Fanii-acționari recunosc că cei care au contribuit cu sume importante și au ținut Dinamo în viață timp de patru ani, cât au trecut de la lansarea programului, merită să fie auziți și ascultați: „Prin ceea ce sunt, prin trăirile lor și apropierea sufletească de DINAMO, câinii au reușit în ultimii 4 ani să țină robinetul de oxigen la maximum deschis pentru echipa lor de suflet.

ADVERTISEMENT

Prin contribuția lor la imaginea unui program Unic în România, aceștia au subliniat constant necesitatea de a fi reprezentați într-un mod profesionist, echilibrat și performant atunci când se iau decizii în cadrul programului Doar Dinamo București”.

Când va avea loc perioada de înscriere a candidaților și când vor avea loc efectiv alegerile

Orice suporter care este membru în program și dorește să își depună candidatura, va avea la dispoziție 6 săptămâni: „În urma ședinței de astăzi, 05 IUNIE 2022, în care au fost reprezentate toate județele din țară și Diaspora, vă informăm următoarele: În perioada 16 IUNIE- 31 IULIE 2022 se vor depune dosarele candidaților pentru postul de Președinte al programului Doar Dinamo București”.

ADVERTISEMENT

Membrii DDB care își vor depune candidatura vor avea la dispoziție și 15 zile în care să își facă un fel de „campanie electorală: „În perioada 01 august-15 august 2022 va avea loc campania de promovare în rândul membrilor a programului pe care fiecare candidat îl va susține”.

Noul președinte al programului DDB va fi în cele din urmă ales pe data de 16 august: „În data de 16 august 2022 va avea loc votul final pentru Alegerea noului Președinte al Programului Doar Dinamo București”.

ADVERTISEMENT

Când vor fi anunțate criteriile de eligibilitate

Condițiile de înscriere în cursă nu au fost încă anunțate, iar acestea vor fi făcute publice pe 16 iunie: „Principalele condiții de eligibilitate vor fi anunțate pe data de 16.06.2022 în urmă consultării cu grupul de comunicare DDB”.

În finalul comunicatului, DDB face un apel la unitate, într-un moment în care Dinamo are nevoie de asta mai mult ca oricând: „Dinamoviști de pretutindeni, Dinamo nu a murit! Dinamo trăiește datorită vouă! Dinamo ne are DOAR pe noi ca ultim zid de apărare.

Cărămida nouă cu care venim în acest zid, are ca scop durabilitatea, protecția și garanția că Dinamo va rămâne în picioare. Hai Dinamo!”, se anunță în amplu comunicat postat pe pagina de Facebok Program Doar Dinamo București.

ADVERTISEMENT