A retrogradat cu Petrolul, dar şi-a găsit echipă! “Sper să am un sezon bun!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
03/08/2016, 18:30
A retrogradat cu Petrolul, dar şi-a găsit echipă! “Sper să am un sezon bun!”

Petrolul Ploieşti a retrogradat la finalul sezonului trecut, iar toţi jucătorii au părăsit echipa. Unul dintre aceştia, Alexandru Benga, şi-a găsit imediat echipă. Fundaşul a semnat un contract pe o perioadă de un an cu formaţia cipriotă Ermis Aradippou.

“Am venit în Cipru în urmă cu două săptămîni. Sînt coleg cu Sîrghi, fostul fundaş de la Oţelul şi acomodarea e astfel mai uşoară. Îmi place ce am găsit la noua mea echipă şi sper să am un sezon bun aici”, a spus Benga.

Alexandru Benga a jucat 59 de partide pentru Petrolul şi a marcat două goluri. FC Braşov, FC Săcele, Forex Braşov, Oţelul Galaţi, Botev Plovdiv şi Gabala sînt celelalte formaţii pentru care a evoluat fundaşul de-a lungul carierei.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×