Fotbal international

Returul Juventus – Lyon din optimile Ligii Campionilor, pe teren neutru? Michel Aulas, președintele francezilor: ”Așteptăm poziția UEFA”

02.03.2020 | 17:07
Returul Juventus  Lyon din optimile Ligii Campionilor pe teren neutru Michel Aulas presedintele francezilor Asteptam pozitia UEFA
ADVERTISEMENT

După ce a afectat grav desfășurarea unor importante competiții din Asia, dar și din Europa, extinderea coronavirus poate avea repercusiuni și în desfășurarea meciurilor din UEFA Champions League. Returul dintre Juventus și Lyon din optimile competiției are șanse de a fi mutat pe un teren neutru, Italia fiind extrem de afectată de noul virus provenit din China.

Juventus – Lyon, returul din optimile Ligii Campionilor, pe teren neutru? Michel Aulas, președintele francezilor: ”Așteptăm poziția UEFA”

Pe 17 martie, la Torino, ar trebui să se dispute returul dintre Juventus și Olympique Lyon, duel contând pentru returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

După problema de ordin fotbalistic, dat fiind eșecul din Franța, scor 0-1, ”Bătrâna Doamnă” s-ar putea confrunta și cu o problemă de ordin organizatoric.

Răspândirea cu rapiditate a coronavirus pe teritoriul Italiei, țara din Europa cea mai afectată de maladie, ar putea duce la mutarea meciului Juventus – Lyon pe un teren neutru.

ADVERTISEMENT

Jean-Michel Aulas, președintele celor de la Lyon, a făcut un anunț care pune pe jar campioana din Serie A și pe fanii acesteia.

“UEFA va decide unde jucăm. Există câteva elemente noi de evaluat pentru că echipa sub 23 de ani a lui Juventus a fost pusă în carantină.

ADVERTISEMENT

Sunt îngrijorați de patru jucători. Iar rezervele se antrenează cu prima echipă. Vom vedea ce se întâmplă. O să așteptăm poziția celor de la UEFA.

Sper că vor veni vești bune și, în cel mai rău caz, nu poate fi exclus să jucăm pe un teren neutru”, a declarat președintele francezilor pentru L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Juventus nu a jucat în weekend derby-ul cu Inter

După ce coronavirus a pus stăpânire pe o bună parte din teritoriul Italiei, mai multe meciuri din Serie A au fost amânate, pritnre care și derby-ul Juventus – Inter.

Mai mult, o decizie a Guvernului de la Roma intrată în vigoare duminică spune că în zonele afectate de coronavirus nu va mai avea loc niciun eveniment sportiv până la data de 8 martie.

  • 34 de oameni au murit în Italia după apariția coronavirus
  • 1694 sunt infectați cu acest virus pe teritoriul Italiei
ADVERTISEMENT
Tags: