Fotbal intern

VIDEO. FC Universitatea Craiova s-a reunit AZI. Sute de fani în tribune

REUNIRE FC U CRAIOVA MITITELU. UPDATE Ora 19:50 Oltenii s-au strâns deja la baza de antrenament de la aeroport. FANATIK.RO vă prezintă primele imagini. ...
17.07.2017 | 19:30
VIDEO FC Universitatea Craiova sa reunit AZI Sute de fani in tribune

REUNIRE FC U CRAIOVA MITITELU. UPDATE Ora 19:50 Oltenii s-au strâns deja la baza de antrenament de la aeroport. FANATIK.RO vă prezintă primele imagini. 

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

UPDATE. Echipa lui Adrian Mititelu a făcut în această dimineaţă vizita medicală, sub atenta observaţie a antrenorului italian Nicolo Napoli. 22 de jucători au fost prezenţi pentru a face testele. În cursul acestei seri va avea loc şi primul antrenament la baza de la lângă Aeroportul Craiova, iar FANATIK.RO va transmite imagini LIVE.

UPDATE. FC Universitatea Craioba renaşte din propria cenuşă. După şase ani de suferinţă, Adrian Mititelu a decis să o ia de la zero şi a înscris echipa în Liga 4.

Astfel, alb-albaştrii se reunesc luni, la 12:30, şi vor efectua vizita medicală. Însă de la 2o:30 FC U o să susţină primul antrenament la baza de pregătire de lângă aeroportul din Craiova. Peluza Sud 97 şi-a anunţat revenirea, iar în această seară a promis un adevărat spectacol. FANATIK. RO o să transmită live video de la şedinţa de pregătire.

––––––––

REUNIRE FC U CRAIOVA MITITELU. UPDATE. Peluza Sud Craiova a postat pe pagina oficială de Facebook a lor un mesaj în care anunţă că vor fi alături de echipa lui Adrian Mititelu. Aceştia îi aşteaptă pe toţi suporterii Universităţii la primul antrenament oficial al Ştiinţei. Sesiunea de pregătire va avea loc pe 17 iulie, de la ora 19:30, la baza sportivă situată vis-a-vis de Aeroportul Internaţional din Craiova.

“Tinem sa amintim ca pozitia noastra fata Adrian Mititelu ramane neschimbata, considerandu-l in continuare unul dintre principalii vinovati pentru umilintele prin care a trecut un simbol al fotbalului romanesc, caracterizat de pasiune si devotament”, se arată în mesajul postat de Peluza Sud Craiova. Fanii Universităţii Craiova anunţă că vor face spectacol la antrenamentul echipei. FANATIK.RO va transmite LIVE VIDEO ce se va întâmpla la prezentarea echipei finanţate de Adrian Mititelu.

Nicolo Napoli a acceptat vineri seară funcţia de director tehnic la FC Universitatea Craiova după o discuţie pe care a avut-o cu Adrian Mititelu. FANATIK.RO l-a contactat, iar antrenorul italian a acceptat să ne vorbească despre noul proiect. Acesta este convins că alb-albaştrii pot să revină în elita fotbalului românesc însă fotbaliştii olteni au nevoie de sprijinul suporterilor din Peluza Sud 97.

Nicolo, cu ce scop ai venit la Craiova?

Eu am ţinut de mai bine de două luni legătura cu Adrian Mititelu şi stabilisem de mult că o să preiau echipa în cazul în care FC Universitatea o să câştige procesul cu FRF, LPF, Sandu şi Dragomir. Făcusem un lot cu jucători foarte buni şi câştigam fără probleme campionatul în Liga 2. Într-un an echipa promova în Liga 1.

Da, dar tu erai pregătit pentru o preluare a echipei în Liga 2, iar acum FC U începe din Liga 4. Vei ajuta şi în condiţiile astea?

Am întors eu vreodată spatele echipei FC Universitatea Craiova? Niciodată! De câte ori Adrian Mititelu mi-a cerut ajutorul eu am răspuns prezent. Aşa o să se întîmple şi acum. Am convenit să preiau funcţia de director tehnic şi o să ajut la pregătirea echipei cît pot eu. Chiar dacă FC U o să înceapă din Liga 4 eu sunt sigur că an de an această formaţie o să promoveze.

REUNIRE FC U CRAIOVA MITITELU. Nicolo Napoli: “Avem nevoie de ajutorul fanilor!”

Pe ce te bazezi când spui lucrurile astea?

Înainte să mă înţeleg cu Mititelu l-am rugat să îmi prezinte proiectul, iar acesta este unul foarte bun pentru nivelul Ligii 4. Adrian a făcut deja nişte cheltuieli importante şi sunt sigur că nici lui nu i-a fost uşor după a trecut prin atîtea probleme. Însă aş vrea să fac un apel important, Avem nevoie de sprijinul fanilor. Eu niciodată nu cred că i-am dezamăgit pe fanii lui FC U, iar acum îi aştept pe suporterii din Peluza Sud 97 la primul antrenament. Acesta o să îl facem luni seară, de la ora 20:00. La FC U o să fie şi un antrenor principal, iar eu o să îl ajut cît pot de mult. Cât voi sta în Craiova eu o să îl ajut cu mare drag. Suporterii lui FC U au suferit prea mult. Trebuie să revină pe stadioane. Stiu că sunt foarte pătimaşi.

De noul lot ce ne poţi spune?

Nu vreau să divulg acum numele fotbaliştilor. Aveţi răbdare până luni. Sunt şi jucători care au mai evoluat la FC U, dar şi alţi fotbalişti talentaţi. Şi staff-ul administrativ o să fie unul sută la sută profesionist. Chiar dacă echipa asta o să fie în Liga 4 o să vedeţi nume importante în conducerea formaţiei noastre. Aceşti oameni s-au ocupat de dosarul pentru înscriera la AJF Dolj. Mă bucur că Adrian Mititelu a ales să se bazeze pe oameni cu experienţă, dar şi pe omeni tineri.

De staff-ul tehnic ce ne poti spune?

Eu o să fiu director tehnic, Ovidiu Turcu, antrenor principal, Adrian Filip antrenor secund, iar Robert Săceanu, director sportiv. Preşedintele clubului o să fie Marcel Iancu. Dosarul de înscriere la AJF Dolj a fost depus.

5 echipe a antrenat Nicolo Napoli în România: FC Universitatea Craiova, FC Braşov, Astra Giurgiu, Gaz Metam Severin, CSMS Poli Iaşi

62 de meciuri a jucat Nicolo Napoli pentru Juventus Torino