ADVERTISEMENT
Cele mai citite

TRĂDARE! Marco Reus vrea să PLECE de la Dortmund!

Marco Reus a refuzat propunerea de prelungire a contractului cu Borussia Dortmund. În aceste condiţii, în vara lui 2015, Borussia îl va vinde pe fotbalist, în schimbul a cel puţin 35 de milioane...
Autor: Marian Popovici | 29.07.2014 | 12:55
TRĂDARE! Marco Reus vrea să PLECE de la Dortmund!

Marco Reus a refuzat propunerea de prelungire a contractului cu Borussia Dortmund. În aceste condiţii, în vara lui 2015, Borussia îl va vinde pe fotbalist, în schimbul a cel puţin 35 de milioane de euro pentru a nu risca să îl piardă gratis în 2017 cînd i se termină contractul. 

ADVERTISEMENT

Conducerea Borussiei a încercat să răscumpere clauza de reziliere care intră în vigoare anul viitor. I-a oferit şi o creştere salarială de la cinci milioane de euro pe sezon la şapte milioane de euro, dar acesta nu a dorit să semneze o nouă înţelegere.

“Marco e o ţintă pentru multe cluburi mari din Europa, aşa că e normal să nu se grăbească. Deocamdată ne dorim doar să fie sănătos şi să revină pe teren” , a declarat agentul său, Dirk Hebel, pentru Bild.

ADVERTISEMENT

Bayern, Barcelona, Liverpool şi Manchester United sunt cluburile care sunt interesate de serviciile internaţionalului german şi care ar fi dispuse să achite clauze de reziliere.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!