Cele mai citite

Reus o ignoră pe Bayern! Se gîndeşte doar la meciul direct

Preşedintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat în acestă săptămînă că bavarezii sunt interesaţi de transferul lui Marco Reus, jucător care ar putea ajunge pe Allianz...
Autor: Dan Rosu | 31.10.2014 | 18:34
Reus o ignoră pe Bayern! Se gîndeşte doar la meciul direct

Preşedintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat în acestă săptămînă că bavarezii sunt interesaţi de transferul lui Marco Reus, jucător care ar putea ajunge pe Allianz Arena pentru 25 de milioane de euro. Bayern dă piept cu Borussia sîmbătă şi atacantul de 25 de ani îl ignoră pe Rummenigge. Reus e interesat numai de meciul direct.

“Sunt foarte multe persoane care sunt interesate de viitorul meu. Alţii se gîndesc mai mult ca mine la ce se va întîmpla mai departe în cariera mea. Singurul lucru care e clar este că noi suntem în drum spre Munchen pentru a obţine cele trei puncte”, a declarat Reus pentru presa germană.

Reus a mai fost aproape de Bayern în 2012, dar atunci Borussia le-a luat faţa bavarezilor. L-a luat pe internaţionalul german de la Borussia Monchengladbach pentru 17,5 milioane de euro.

Reus are o clauză în contract care îi permite să plece la orice club care oferă 25 de milioane de euro. Dacă ajunge la Bayern, Marco ar putea reface trioul de vis cu Mario Gotze şi Robert Lewandowski.

Bayern nu e singura superputere a Europei care îi vrea semnătura vîrfului. Real Madrid, Liverpool, Arsenal şi Manchester United se bat pentru Reus, mai ales după ce atacantul a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu Borussia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!