Life

Reușită pentru fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.: “Violeta s-a calificat pentru faza de peste hotare”

Andreea Marin a vorbit despre ce se petrece în viața ei, ce surprize îi produce Violeta, fiica sa cu Ștefan Bănică jr., dar și despre relația cu Adrian Brâncoveanu.
06.06.2022 | 14:35
Reusita pentru fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica jr Violeta sa calificat pentru faza de peste hotare
Reușita cu care fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. și-a uimit părinții! Micuța a reușit să impresioneze la un concurs internațional / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin se iubește, de mai bine de cinci ani, cu Adrian Brâncoveanu, diplomat de carieră. În exclusivitate pentru FANATIK, Zâna a dezvăluit ce planuri de viitor are alături de bărbatul care i-a devenit logodnic și, mai mult chiar, a vorbit despre el fără să se ferească să îl laude. Dar, bucuria Andreei Marin, cu adevărat, apare în momentul în care Violeta, fiica ei cu Ștefan Bănică jr., îi produce surprize uriașe, așa cum s-a întâmplat de curând.

Andreea Marin, surprinsă de fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr, Violeta

Andreea Marin ne-a dezvăluit că fiica ei, Violeta, i-a făcut, de curând, o mare bucurie. Surpriza făcută de Violeta are legătură cu ceea ce apreciază, cu adevărat, Andreea Marin: clasa și cultura.

ADVERTISEMENT

”Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală.

Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin mărturisește că realizările fiicei sale o fac să își amintească și mai mult, și mai des, de cel mai important și frumos lucru care s-a petrecut în viața ei: venirea pe lumea Violetei.

”Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. (…) Cel mai de preț lucru este viața însăși. Prețuiesc viața, chiar și cu greutățile ei. Dar doar dacă e trăită frumos și demn, iar eu asta încerc, să o trăiesc cu demnitate.

ADVERTISEMENT

Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc. Cred că orice părinte știe acest lucru”, ne-a mai zis Andreea Marin, în exclusivitate.

Andreea Marin, despre  iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: ”Nimic mai potrivit”

Andreea Marin a vorbit, cu zâmbetul de buze, și despre relația pe care o are cu logodnicul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta recunoaște că meseria pe care o are bărbatul pe care îl iubește este una care i-a făcut să se apropie și mai mult.

ADVERTISEMENT

”Cred că nimic mai potrivit pentru mine este să fiu partenera de viață a unui diplomat. Cred că și eu sunt un om diplomat (râde, n. red.) și de aceea ne potrivim foarte bine. Este un om elegant, în exprimare și în felul lui de a fi, și este un om cu suflet. Cred că este omul potrivit la locul potrivit pentru mine”, a spus Andreea Marin, pentru FANATIK.

De altfel, recunoaște “Zâna”, relația cu Adrian Brâncoveanu are potențialul necesar să se dezvolte într-o viitoare căsătorie. Cu o condiție însă! ”Ce va vrea Dumnezeu asta se va întâmpla”, spune, zâmbind pioasă, Andreea Marin.

E adevărat, mai precizează Andreea Marin, probabil să lucrurile ar fi grăbite dacă s-ar produce minunea la care atât ea, cât și Adrian Brâncoveanu visează. Copilul! ”O surioară sau un frățior pentru Violeta va veni când va dori Dumnezeu. Noi ne dorim mult”, a mai precizat Andreea Marin, pentru FANATIK.

Cum vede Andreea Marin apariția lui Adrian Brâncoveanu în viața ei

Chiar dacă se ferește să facă, explicit, vreun clasament al bărbaților care i-au trecut prin viață, Andreea Marin nu ascunde faptul că este îndrăgostită și acum, la cinci ani de la momentul în care l-a întâlnit pe Adrian Brâncoveanu și au decis să formeze un cuplu.

Ba chiar, explică vedeta, faptul că l-a întâlnit pe logodnicul ei este unul dintre cele mai de preț lucruri care i s-au petrecut în ultimii 20 de ani, ani în care a avut, așa cum recunoaște chiar ea, și suficiente momente de suferință.

”Pierderile oamenilor dragi au fost cel mai dificil moment al vieții mele. În afară de nașterea Violetei, cel mai de preț moment a fost întâlnirea cu Adrian. Nu are rost să fac o clasificare cu privire dacă este cel mai bun bărbat din viața mea. Dar, da, dacă suntem azi împreună, este cea mai bună alegere”, ne-a mai spus, zâmbind așa cum doar o femeie îndrăgostită poate să o facă, Andreea Marin.

ADVERTISEMENT