Fotbal intern

Reușită uluitoare a „câinilor roșii”. Au vândut aproape 55.000 de bilete virtuale pentru meciul Dinamo-Chindia

16.01.2021 | 17:15
Reusita uluitoare a cainilor rosii Au vandut aproape 55000 de bilete virtuale pentru meciul DinamoChindia
ADVERTISEMENT

Suporterii alb-roșii au cumpărat bilete virtuale pentru partida dintre Dinamo și Chindia Târgoviște. Reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan anunță că au fost epuizate nu mai puțin de 54.594 de bilete.

„Câinii” nu au mai lăsat niciun bilet necumpărat, iar Dinamo va juca împotriva formației lui Emil Săndoi cu un stadion virtual plin. Pentru a mări încasările, cei din DDB au scos la vânzare bilete pe Arena Națională, deși meciul se joacă în „Groapă”.

ADVERTISEMENT

Suporterii anunță că vor să suplimenteze sumele adunate cu alți bani pe care îi vor încasa din vânzare de bere și hot dogi virtuali la prima partidă pe care Dinamo o va juca în 2021 pe propria arenă.

Reușită uluitoare a „câinilor roșii”. 54.549 de bilete vândute, pentru sold out cu Chindia Târgoviște!

În condițiile unui finanțator principal care nu finanțează, singura șansă de salvare a clubului Dinamo București a devenit mărinimia suporterilor săi. Plini de pasiune pentru culorile alb-roșii, fanii formației antrenate de Jerry Gane nici nu se gândesc să își lase echipa de izbeliște și s-au unit în cadrul programului DDB.

ADVERTISEMENT

Sunt peste 12.000 de oameni în cea mai mare mișcare de tip socios din România, însă nu doar aceștia contribuie financiar la menținerea clubului pe linia de plutire. Și ceilalți fani dinamoviști au pus umărul la adunarea unor sume importante de bani, fără de care Dinamo nu ar mai fi existat astăzi.

După ce au vândut bilete virtuale și pentru meciurile din finalul anului 2020, dinamoviștii au pus în vânzare nu mai puțin de 54.549 de tichete virtuale pentru duelul cu Chindia Târgoviște, prima partidă disputată pe teren propriu în 2021. S-au vândut toate!

ADVERTISEMENT

„CÂINILOR, VOI SUNTEȚI SĂNĂTOȘI LA CAP? AȚI REALIZAT UN RECORD ISTORIC ABSOLUT
E cât se poate de serioasă întrebarea. Voi sunteți sănătoși la cap? Unde e limita în iubirea voastră pentru Dinamo? Există așa ceva? Se pare că nu!

Săptămâna trecută am anunțat punerea în vânzare a biletelor pe Arena Națională pentru meciul cu Chindia. Cu ore bune înainte de startul lui, Arena Națională a fost SOLD OUT! Ați cumpărat bilete, locuri de parcare, clanțele de la ușile VIP, fenomenul DDB a vândut până și vântul care șuieră printre gradene, în zilele mohorâte de iarnă!

ADVERTISEMENT

ȘI S-A FĂCUT BRUSC LUMINĂ
În topul audiențelor la meciurile naționalei pe Arena Națională, pe primul loc se afla meciul cu Finlanda, jucat pe 8 octombrie 2015, când s-au vândut 54.364 de bilete. Record absolut!

ASTA PÂNĂ AM APĂRUT ÎN ECUAȚIE NOI
Câinilor, am reușit să SPULBERĂM acest record! Pentru meciul cu Chindia, din această seară, s-au vândut 54.597 bilete. Toate biletele posibile adică, tot ce poate fi pus în vânzare, ca loc, pe cel mai mare stadion al țării! Fără forța de a vinde simboluri a FRF, fără advertoriale în ziare, fără trusuri gigantice media și publicitate non-stop, fără bilete de protocol!

NOUL RECORD ISTORIC ABSOLUT, CARE NU VA PUTEA FI NICIODATĂ BĂTUT

Și asta cum!?
1. Pe timp de pandemie
2. La un meci la care știam că nu putem asista
3. În mai puțin de 7 zile

SUNTEȚI UNICI, CÂINILOR! FIȚI MÂNDRI DE VOI, SCRIEȚI ISTORIE!
Iubirea voastră pentru Dinamo NU ARE LIMITE!
Spiritul vostru de sacrificiu e INFINIT!
Sunt două noțiuni pe care creierul omenesc nu le poate accepta, ne spune Psihologia. Știința, deci! Cu lipsa limitei timpului și a spațiului creierul nu poate opera!

SOLD OUT ISTORIC ȘI CÂINII CE FAC?
Cer de la DDB să mai scoatem la vânzare “măcar un sector”. Voi sunteți sănătoși la cap, CÂINILOR? Unde e limita voastră în IUBIREA pentru DINAMO?”, au scris cei de la Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Au pus în vânzare bere și hot dogi!

Cu un preț de 5 lei pe bilet, dinamoviștii au reușit să adune 55.000 de euro doar din vânzare de tichete virtuale, însă nu se mulțumesc doar cu atât. Fanii s-au mobilizat exemplar în ultima vreme și vor să dea încă o lovitură înaintea partidei cu Chindia.

Au fost scoase în vânzare bere și hot dogi, la un preț unitar de 3 lei. Dacă reușesc să epuizeze și cele 10.000 de produse alimentare virtuale, dinamoviștii vor mai strânge 30.000 de lei, adică mai bine de 6.100 de euro!

Fanii din DDB fac lucrurile să se miște la Dinamo și au reușit să îi convingă deja pe Diego Fabbrini, Magaye Gueye și Vlad Achim să semneze contracte noi cu clubul, pe salarii reduse. Mai mult decât atât, mijlocașul italian și-a prelugit înțelegerea pe încă un sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: