Fotbal intern

Revanșa indezirabililor! Alibec și Budescu au provocat prima înfrângere FCSB-ului în trei luni. Enache a dat lovitura de grație! Notele FANATIK în FCSB – Astra 1-3

23.11.2019 | 23:26
Revansa indezirabililor Alibec si Budescu au provocat prima infrangere FCSBului in trei luni Enache a dat lovitura de gratie Notele FANATIK in FCSB  Astra 13
ADVERTISEMENT

FCSB – Astra a fost meciul revanșei pentru Andone, Alibec, Budescu și Gabi Enache. S-a terminat 1-3 un meci în care cei trei ex-fecesebiști au provocat primul eșec al echipei lui Vintilă după o pauză de aproape trei luni. “Roș-albaștrii” au scăpat în primul minut la ocazia lui Radunovic și au trecut în avantaj grație golului marcat de Gnohere. Însă apoi a început dansul duo-ului Alibec – Budescu. Din postură de servant, “magicianul” Budi l-a lăsat pe Denis singur cu portarul de două ori și fostul atacant al FCSB nu a ratat. A înscris în minutele 30 și 60. Ultimul glonț a fost trimis în poarta FCSB-ului de Enache, în minutul 90+6.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.80 este cota pentru peste 2,5 goluri marcate. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT

Alibec și Budescu au provocat prima înfrângere FCSB-ului în trei luni! Coman și Gnohere, cele mai mari note de la gazde

Echipa lui Vintilă a avut o prestație palidă și nu a pus prea des în pericol poarta adversă după golul doi al lui Denis Alibec. Florinel Coman și Dennis Man au fost cei mai activi jucători ai gazdelor, care au fost bine blocați în partea secundă. FANATIK vă prezintă notele din meciul FCSB – Astra 1-3, unul în care Budescu și Alibec au strălucit.

FCSB:

Cristian Bălgrădean – 6 – Ezitant în debutul meciului. A greșit în primul minut, la ocazia uriașă a lui Graovac. Providențial în minutul 27 când a scos șutul lui Alibec, scăpat singur cu el. Nu a avut ce să facă la cele două goluri ale lui Alibec.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu – 5 – Sigur în intervenții, activ pe fază ofensivă, acțiunile periculoase au venit pe flancul lui Panțîru. A fost avertizat în debutul părții secunde la un fault la Radunovic. A fost schimbat cu Moruțan după golul doi al Astrei.

Iulian Cristea – 4 – Prins pe picior greșit în starul meciului la cornerele periculoase ale oaspeților. L-a scăpat pe Alibec în minutul 27 și doar intervenția portarului a salvat situația. A greșit la golul Astrei din minutul 30 care a pornit de la o degajare în centru a fundașului. Nu a mai putut interveni la golul doi marcat de Alibec după ce colegul său din defensivă, Soiledis, l-a scăpat pe atacant.

ADVERTISEMENT

Aris Soiledis – 4 – Se vede că nu este postul său. S-a poziționat greșit de câteva ori și a lăsat găuri mari în centrul apărării. L-a scăpat pe Alibec la golul doi marcat de Astra.

Ionuț  Panțîru – 5 – A intervenit providențial în primul minut la ocazia lui Graovac. A fost depășit apoi de incursiunile astralilor. De pe partea lui a pornit și golul lui Alibec, Budescu fiind liber în flanc.

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă – 4 – A venit foarte bine la finalizare în minutul 10, însă șutul său a trecut peste poartă. Din nou, unul dintre jucătorii care aleargă cel mai mult. Nu a făcut rabat de la efort, însă a greșit mult și nu a avut realizări în atac.

Ovidiu Popescu – 5 – A alergat mult la centrul terenului. Aportul său în prima repriză a fost doar defensiv, fără nicio strălucire pe faza de atac. A părut vulnerabil la contraatacurile adversarilor. A trecut fundaș dreapta după ieșirea lui Crețu.

Florin Tănase – 6 – Foarte activ din punct de vedere defensiv. A recuperat mingea la faza primului gol de la Budescu. A făcut multă risipă de efort, însă nu a avut reușite pe faza de atac. A ieșit la pauză.

Dennis Man – 5 – A ieșit la iveală cu o acțiune solitară în minutul 16, care nu a creat pericol la poarta adversă. A avut câteva incursiuni foarte periculoase, însă șuturile sale din prima parte nu au prins cadrul porții. A ratat o șansă uriașă în minutul 77.

Harlem Gnohere – 7- A alergat mult la începutul meciului și a înscris în minutul 19, profitând de respingerea greșită a portarului advers. A avut o fază superbă în minutul 24, când șutul său a trecut puțin pe lângă. A încercat o foarfecă, însă mingea a fost trimisă pe centrul porții lui Lazar. A fost lovit violent de portarul Astrei în minutul 82 și a fost scos pe targă în afara terenului. A fost schimbat cu Hora.

Florinel Coman – 7 – A creat faza primului gol al FCSB, marcat în minutul 19. A șutat puternic, Lazar a respins în bară și Gnohere a fost pe fază. A mai avut o incursiune foarte periculoasă două minute mai târziu în care a croșetat doi adversari. A executat periculos lovitura liberă din minutul 37, șut scos de Lazar.

Intrați pe parcurs:

Dragoș Nedelcu (min. 46) – 4 – Nu a părut să intre niciodată în ritmul partidei. A apărut puțin în joc și nu a adus niciun plus odată cu intrarea sa.

Olimpiu Moruțan (min. 61) – 5 – A avut o incursiune bună imediat după ce a intrat, însă a greșit multe pase. S-a precipitat de câteva ori și a ratat câteva pase ușoare. A încercat pe final de meci să găsească o cale spre poarta adversă.

Ioan Hora (min 85) – Nu a atins mingea în cele 12 minute jucate.

Revanșa indezirabililor! Alibec și Budescu au provocat prima înfrângere FCSB-ului în trei luni. Enache a dat lovitura de grație! Notele FANATIK în FCSB - Astra 1-2
Revanșa indezirabililor! Alibec și Budescu au provocat prima înfrângere FCSB-ului în trei luni. Enache a dat lovitura de grație! Notele FANATIK în FCSB – Astra 1-2 FOTO: Florinel Coman in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Gurgiu, din etapa a XVII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 23 noiembrie 2019.©FOTO:Sport Pictures

Astra 

David Lazar – 6 – Ezitant. A respins greșit la golul lui Gnohere. A avut și câteva intervenții la șuturile roș-albaștrilor, inclusiv la lovitura liberă periculoasă a lui Coman. A scos bine șutul deviat al lui Man din partea secundă, fază la care s-a și accidentat. L-a lovit violent pe Gnohere în minutul 82, însă arbitrul nu a dat penalty pentru că a considerat că portarul a lovit și mingea.

Daniel Graovac – 6 – N-a putut trimite mingea în poartă dintr-un metru. Ezitant pe fază defensivă, a fost depășit deseori de atacanții adverși.

Gabriel Tamaș – 7 – A fost depășit de câteva ori de Gnohere, însă a fost unul dintre cei mai buni oameni din defensiva Astrei, intervenind providențial la Coamn. A ieșit deseori cu mingea la picior din apărare, creând situații favorabile pentru jucătorii Astrei. Cel mai bun apărător al meciului.

Constantin Dima – 6 – Nu dă siguranță apărării lui Andone. A avut câteva intervenții stângace și a pierdut de câteva ori mingea în propria jumătate. Mai sigur în partea secundă când a blocat bine acțiunile adverse.

Risto Radunovic – 7 – Risipă mare de efort, însă FCSB și-a creat câteva ocazii pe partea dreaptă a defensivei giurgiuvene. Mai activ pe fază ofensivă în partea secundă și a dat pasa la golul lui Enache.

David Caneiro Dias – 6 – A fost depășit ușor în câteva situații din debutul meciului, însă apoi a ținut bine în centru pe fază defensivă. Acțiunile periculoase ale adversarilor au venit în benzi.

Ljuban Crepulia – 5 – Nu s-a văzut la începutul meciului, apoi a avut câteva încercări la construcție, însă imprecise.

Gabriel Șerban – Sacrificat în minutul 7. Andone l-a băgat în teren doar pentru a avea al doilea jucător U-21 și l-a înlocuit cu Gheorghe.

Mihai Răduț – 6 – A văzut repede cartonașul galben și a ratat o șansă bună în minutul 27. Fără prea multe acțiuni reușite în meci.

Constantin Budescu – 8 – A executat periculos două cornere și a creat pericol încă din startul meciului. Pasator excepțional, a dat assistul la reușita lui Alibec din minutul 30. Și-a desăvârșit opera în partea secundă, cu o nouă pasă de gol genială la Alibec, în minutul 60.

Denis Alibec – 8 – A încercat prea multe artificii în debut de meci. A scăpat singur cu Bălgrădean, dar portarul FCSB a apărat șutul atacantului. S-a revanșat în minutul 30 când a marcat cu un șut din centrul careului. A luat prostește un cartonaș galben în debutul reprizei secunde pentru că a șutat în minge după fluierul arbitrului. S-a demarcat foarte bine în minutul 60 când a plecat de lângă Soiledis și l-a executat pe Bălgrădean. A ieșit într-un cor de fluierături.

Intrați pe parcurs:

Valentin Gheorghe (min. 7) – 6 –  Nu s-a remarcat în prima repriză decât cu un cartonaș galben încasat pentru un fault dur la Man. A încercat câteva pase filtrante, care nu au ajuns la destinație. A ieșit în minutul 88.

Gabi Enache (88) – I-au fost de ajuns 9 minute să marcheze. A dat golul de 3-1.

Julien Begue (90+4) – A intrat la trecerea timpului, a stat 3 minute pe teren.

ADVERTISEMENT