Sport

Revederea dintre Kylian Mbappe și Leo Messi se amână. Ce decizie a luat PSG în privința francezului

Unul dintre cele mai așteptate momente din 2023 este revederea dintre Kylian Mbappe și Leo Messi, dar acest lucru se mai amână o perioadă.
02.01.2023 | 22:20
Revederea dintre Kylian Mbappe si Leo Messi se amana Ce decizie a luat PSG in privinta francezului
Unul dintre cele mai așteptate momente din 2023 este revederea dintre Kylian Mbappe și Leo Messi, dar acest lucru se mai amână o perioadă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cei doi fotbaliști de la PSG au fost adversari în finala Cupei Mondiale din Qatar, când argentinianul a câștigat marele trofeu, iar francezul a ieșit golgheterul competiției.

Kylian Mbappe și Leo Messi nu se vor întâlni prea curând la PSG

Momentul mult așteptat al revederii dintre Kylian Mbappe și Leo Messi la PSG se mai amână, deoarece clubul parizian a decis să-i ofere o scurtă vacanță internaționalului francez, care a revenit la club imediat după turneul final.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului Mundo Deportivo, antrenorul Christophe Galtier a hotărât ca Mbappe, la fel ca și marocanul Achraf Hakimi, să aibă parte de câteva zile libere, fiind epuizat după turul de forță făcut în prima parte a sezonului.

”Planul a fost ca Mbappe și Hakimi să joace în aceste meciuri cu Strasbourg și Lens, iar apoi să ia puțină pauză”, a declarat tehnicianul parizienilor, care însă, începând de miercuri, 4 ianuarie, îl va avea la dispoziție pe campionul mondial Leo Messi.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe și Achraf Hakimi vor avea o săptămână de vacanță și astfel nu vor juca în partida cu Chateauroux, din 32-imile de finală ale Cupei Franței, programată vineri, 6 ianuarie, de la ora 22:00.

De altfel, Christophe Galtier pare convins să-l lase și pe Messi în afara lotului la meciul cu formația din liga a treia, dorind mai degrabă să-l aibă pregătit pentru jocul cu Angers, din etapa a 18-a din Ligue 1, care va avea loc miercuri, 11 ianuarie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Mbappe vrea să plece la Real Madrid

Kylian Mbappe a fost principala țintă a glumelor făcute de jucătorii echipei naționale a Argentinei, după ce sud-americanii au câștigat titlul mondial. Cel mai agresiv la adresa atacantului francez a fost portarul Emiliano ”Dibu” Martinez.

Presa franceză a scris că Mbappe, dezamăgit de pierderea finalei Cupei Mondiale, este din nou în relații distante cu șefii clubului PSG, fiind nemulțumit de faptul că aceștia nu și-au ținut promisiunile făcute atunci când și-a prelungit contractul.

ADVERTISEMENT

Iar varianta pe care o ia în calcul este să forțeze un transfer la Real Madrid, club la care a fost aproape să ajungă în vară, dar pe care l-a refuzat în cele din urmă pentru a rămâne la Paris. Acum, însă, fotbalistul pare convins că viitorul său este pe Santiago Bernabeu.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,83 este cota pentru ”sub 3,5 goluri” la Chateauroux – PSG. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT